McDonald's

Pietarsaaren McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Pietarsaareen, kun Pietarsaaren McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa. Laajennuksen myötä McDelivery-kotiinkuljetus on tarjolla yhteensä 29 kaupungissa Suomessa.

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa Pietarsaaressa torstaina 26. elokuuta alkaen. Asiakas voi tilata Woltin kautta kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa.

“Olen erittäin iloinen, että voimme tarjota kotiinkuljetusmahdollisuuden nyt myös Pietarsaaren McDonald’sista. Kotiinkuljetusmahdollisuus lisää ruoan tilaamisen vaivattomuutta ja parantaa mahdollisuuksiamme palvella entistä suurempaa asiakasjoukkoa. Uskon, että kotiinkuljetuspalvelulle löytyy runsaasti kysyntää”, sanoo yrittäjä Mika Rajamäki.

”Olemme ilahtuneita siitä, että Woltin palvelut kattavat nyt myös McDonald’s-ravintolamme Pietarsaaressa. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle asiakkaalle mahdollisuuden tilata ruokaa suoraan kotiin”, kertoo Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähettikumppani noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan. Kaikki Wolt-tilaukset toimitetaan kontaktivapaasti.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 29 kaupungissa yhteensä 53 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Lisätiedot:

McDonald’s-yrittäjä Mika Rajamäki, puh. 0500 56 5544, mika.rajamaki (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Pietarsaaren jakelualue
Pietarsaaren jakelualue
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme