Kokkolan HalpaHalli

Piirtämällä hyvää lapselta lapselle - HalpaHalli lahjoittaa 20 000 euroa paikalliseen hyväntekeväisyyteen

Jaa

HalpaHalli lahjoittaa tänä jouluna paikalliseen hyväntekeväisyyteen 20 000 euroa. Lahjoitussumma perustuu yhtiön perinteiseen jouluaiheiseen piirustuskampanjaan, jossa lapset piirtävät HalpaHallin joulusta.

Heidi Hautalan lapset Juulia (vas.), Jyri ja Roope palauttivat joulupiirustukset Kokkolan HalpaHalliin.
Heidi Hautalan lapset Juulia (vas.), Jyri ja Roope palauttivat joulupiirustukset Kokkolan HalpaHalliin.

- Lapset ovat piirtäneet HalpaHallin joulusta aina 1970-luvulta asti. He ovat palauttaneet piirustukset HalpaHallin myymälöihin, missä ne ovat olleet myös asiakkaiden nähtävillä. Viime vuodesta lähtien olemme liittäneet mukaan hyväntekeväisyyden, kertoo Kokkolan HalpaHalli Oy:n markkinointipäällikkö Juha Hakala.

Jokainen palautettu piirustus kartutti lahjoitussumaa yhdellä eurolla. Tänä vuonna kauppaketjun myymälöihin tuotiin peräti 12 190 piirustusta, joista kertyvä euromäärä muodosti perustan nyt tehdylle lahjoitukselle.

Hyväntekeväisyyskohteet valitsee kukin HalpaHallin myymälä yhdessä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. HalpaHallilla on yhteensä 36 myymälää, joiden paikallisina kumppaneina toimivat muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliitto, seurakuntien diakoniatyö, Pelastakaa Lapset ry. sekä Lions Club. Lahjoitukset kanavoidaan pääasiassa lahjakortteina.

- Ihmisillä on vahva halu paikalliseen hyväntekeväisyyteen, ja myös HalpaHallille paikallisuus on tärkeä arvo. Tänäkin jouluna pääpaino on vähävaraisten lapsiperheiden auttamisessa, Juha Hakala kertoo.

Paikallisen hyväntekeväisyyden lisäksi HalpaHalli osallistuu Operaatio Joulun Lapseen kampanjan yhtenä kumppanina.

Kuva: Heidi Hautalan lapset Juulia (vas.), Jyri ja Roope palauttivat joulupiirustukset Kokkolan HalpaHalliin.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Juha Hakala, markkinointipäällikkö
Kokkolan HalpaHalli Oy
puh. 020 718 2252
juha.hakala@halpahalli.fi

www.halpahalli.fi

Kuvat

Heidi Hautalan lapset Juulia (vas.), Jyri ja Roope palauttivat joulupiirustukset Kokkolan HalpaHalliin.
Heidi Hautalan lapset Juulia (vas.), Jyri ja Roope palauttivat joulupiirustukset Kokkolan HalpaHalliin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan HalpaHalli
Kokkolan HalpaHalliKokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 36 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan HalpaHalli

HalpaHallin toimitusjohtaja Janne Ylinen ei lisäisi sääntelyä - "HalpaHallin asettama ikäraja energiajuomien ostajille toimii mainiosti"17.9.2018 09:38:26 EESTTiedote

TIEDOTE 17.09.2018. Kokkolan HalpaHalli Oy:n toimitusjohtajan Janne Ylisen mielestä lasten energiajuomien kulutusta suitsimaan ei tarvita uutta lainsäädäntöä. HalpaHalli päätti jo keväällä 2013, että ketjun kaikissa lähes 40 myymälässä energiajuomia myydään ainoastaan 16 vuotta täyttäneille. Kokemukset myyntirajoituksesta ovat erittäin positiiviset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme