Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Pikku-Aurora helmikuussa

Jaa

Aikuisten omaa aikaa ja hiihtolomaviikon puuhaa koululaisille

Lepolounget ja miesten illat jatkuvat

Vuoden ensimmäinen kehon ja mielen hengähdyshetki eli aikuisten lepolounge järjestetään pe 2.2. klo 18. Illan aikan tutkitaan, mistä levollisuus löytyy ja kuinka lisätä virtausta elämään. Ohjaajana kirjailija, valmentaja Anna Taipale. Seuraavat kevään lepolounget ovat pe 2.3., 6.4. ja 4.5. 8 € /krt.

Tammikuussa startanneet, erityisesti seniori-ikäisille miehille suunnatut miesten illat jatkuvat myös ti 6.2. klo 18.00, jolloin Mikko Airaksinen Ison Omenan kirjastosta tulee paikalle kertomaan kirjaston palveluista ja antamaan kirjavinkkejä. Muut kevään miesten illat ti 6.3., 3.4., ja 8.5. Vapaa pääsy.

AuroranILTA järjestetään ystävänpäivänä ke 14.2. klo 18, jolloin kahvitellaan Tilanhoitajantalossa.

Hiihtolomaviikolla tapahtuu

Lomapuuhaa on luvassa kaikille talvilomalaisille ma 19.2.-pe 23.2. klo 10.00-13.00. Valotaide-nonstoptyöpajassa rakennetaan viikon ajan yhteistä valointallaatiota erilaisin materiaalein ja menetelmin, kokeillaan valomaalausta sekä askarrellaan omia lyhtyjä. Paja tarjoaa materiaalit ja ohjausta sekä apua työskentelyyn. Hiihtolomaviikon lauantaipajatuksessa 24.2. klo 10.00-14.00 perehdytään punaiseen Värien kosmos -työpajassa. Vapaa pääsy.

Unelmalauantaisin on luvassa tuplasti kivaa tekemistä. 10.2. klo 10.00-14.00 vuorossa on talvipiha, letkeää laskiaisen viettoa sekä upouusi Konttikino sekä tietysti UnelmaKahvila! Lapsille talutusratsastusta (maksuton). Vapaa pääsy.

Rauha Räppääjä musaministerin matkassa

Teatteria on luvassa ke 28.2. klo 18 sekä to 1.3. klo 9.00 ja 10.15, kun Rauha löytää rohkeuden. Ongelmia ja niiden voittamista käsitellään hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Ikäsuositus 0-8-vuotiaille. Liput 4 € ennakkovaraus. Helmikuussa on myös muuta arkiaamujen ohjelmaa.

Maksuttomissa HOP! -kulttuurikerhossa harrastetaan, oivalletaan ja puuhataan hauskoja, uusia juttuja.

Tarkemmat tiedot helmikuun ohjelmasta löytyvät Pikku-Auroran verkkosivulta: www.pikkuaurora.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Johanna Kallioaho, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Johanna.kallioaho@espoo.fi
p. 043 824 5199

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo
www.pikkuaurora.fi


www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo blir medlem i FCAI: forskare ska utveckla artificiell intelligens för stadens tjänster23.5.2018 15:39Tiedote

Esbo stad har blivit medlem i Centret för artificiell intelligens, FCAI (Finnish Center for Artificial Intelligence). FCAI är ett forskningscenter som grundats av Aalto-universitetet och Helsingfors universitet och som för samman Finlands bästa forskare i artificiell intelligens. FCAI har som mål att de mest utvecklade metoderna inom artificiell intelligens ska kunna tas i bruk i företag, offentliga organisationer och samhället.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme