Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Pikku-Auroran vuosi alkaa vauhdikkaasti

Jaa

Kevätkauden uutuuksina AuroraKino ja miestenillat!

Espoo Ciné Pikku-Aurorassa ja huikeita pajapuuhia lauantaisin

Espoo Ciné ja Pikku-Aurora järjestävät yheistyössä AuroraKinon la 20.1. AuroraKinossa nähdään elokuva klo 10.30 ja sen jälkeen on nonstop-paja klo 12-14. Suositellaan alakouluikäisille. Vapaa pääsy. AuroraKinot jatkuvat kevään mittaan myös alakoululuokille.

Koko perheen lauantaipajatukset jatkuvat myös tänä vuonna tuttuun tapaan 13.1.-26.5. klo 10-14. Tiedossa on pajapuuhia, esityksiä, MEGAmuskaria, ROBO Open Day, tuunailua ja vaikka mitä!  Pääsääntöisesti vapaa pääsy. Erityisohjelmaa on luvassa kolmena kevätkauden unelmalauantaina: 10.2. talvipiha, KonttiKino ja laskiainen, 17.3. Bravo!-perhepäivä ja 19.5. Kevätunelmia-päivä.  Unohtamatta koko perheen Vappusta 30.4.!  Vapaa pääsy pajoihin, esitykset 4 €/hlö.

Miesten illat alkavat

Illoissa on asiantuntijavieras ja keskustelua  Tilanhoitajantalossa ti 9.1., 6.2., 6.3., 3.4., & 8.5. klo 18-20. Vapaa pääsy. Erityisesti kaikki seniori-ikäiset ovat tervetulleita.   

9.1. Marianne Uppa, Liikuntasuunnittelija: Liikuntapalvelut ja liikuntamahdollisuudet Espoossa
6.2. Mikko Airaksinen, Ison Omenan kirjastosta: Kirjaston monet palvelut ja kirjavinkkejä
6.3. SPR Kehä-Espoo, Puheenjohtaja Heikki Paajanen: Lyhyt ensiapu info ja SPR:n toiminnan esittely

Suositut lepolounget saavat jatkoa

Miesteniltojen lisäksi aikuisten omat lepolounget jatkuvat myös kevätkaudella. Ensimmäinen kehon ja mielen levähdyshetki on pe 2.2. klo 18. Illan aikana tutkitaan, kuinka itsensä kanssa voisi olla hyvä olla, mistä levollisuus löytyy ja kuinka lisätä virtausta elämään. Ohjaajana kirjailija, valmentaja Anna Taipale. Muut kevään voimaannuttavat illat ovat pe 2.3., 6.4. ja 4.5. 8 € /kerta. Suositellaan ennakkovarausta.

Tule mukaan Pikku-Auroran tiimiin!

Auroran iltapäiväkahveissa ma 22.1. ja 12.3. klo 14-15.30 pääsee kahvikupposen äärellä kurkkaamaan, miltä Pikku-aurorassa näyttää.  Auroranilloissa valmistellaan kevään mittaan vappujuhlan koristeita, tutustutaan Meijeriin ja kahvitellaan Tilanhoitajan talossa ke 24.1., 14.2., 21.3. ja 18.4. klo 18-19-30. Vapaa pääsy.

Pikku-Auroran pihapiirissä oleva Mejeri-rakennus otetaan käyttöön vuoden 2018 aikana. Hankkeen etenemistä voi seurata Pikku-Auroran somekanavissa (#meijeri).

Lisäksi alkuvuodesta on luvassa runsaasti arkiaamujen ohjelmaa, mitkä löytyvät kätevästi Pikku-Auroran flyeristä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Johanna Kallioaho, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Johanna.kallioaho@espoo.fi
p. 043 824 5199

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo
www.pikkuaurora.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme