Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Pikku-Aurorassa tanssitaan!

Jaa

Pimeän vuodenajan ei tarvitse olla tylsää ainakaan Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorassa: marraskuussa on luvassa discoa ja jenkkaa koko perheelle!

Kuva: Jussi Helimäki
Kuva: Jussi Helimäki

Discokuume valtaa Pikku-Auroran la 18.11.

Koko jengin Valodiscossa jorataan DJ Romin ja VJ Davidin tahtiin klo 10.30-12.30. Unelmapajoina klo 10-14: loistelias valopaja, säpäkkä Robottien OPEN DAY ja pysäyttävä StopTrick-elokuvapaja.
Vapaa pääsy.            

Heti discon perään on luvassa J-Perän jenkat  klo 14-16.  J-perän Jenkat on asukkaiden ideoima, suunnittelema ja toteuttama tanssitapahtuma vanhaan malliin. Ohjelmassa jenkan askelten kertausta ja leppoisaa tanssitunnelmaa. Näitä tansseja ei oteta vakavasti, vaan pidetään hauskaa! Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta. Ennakkotaitoja ei tarvita. Vapaa pääsy. Jenkka (ja disco) -kahvit voi hörpätä Unelmakahvilassa, joka on avoinna 10-16. Kahvilassa käteismaksu.

Isänpäivän- ja muita mukavia kortteja pääsee askartelemaan kasvinpainantaa-korttipajassa  la 11.11., ja sanataidepajassa  luodaan mielikuvituksellisia eläinsatuja la 25.11. klo 10-14. Sanataidepajan ohjaajana on sanataideleikkikoulu Eilabertta/ Annamari Typpö.

Galleriassa on Eero Tiittulan Leijonan raitoja, koivun neulasia -näyttely 2.12. asti.

Tanssia ja liikettä aikuisille pe 24.11. klo 18-20

Syyskaudella kuukausittain Pikku-Auroran perjantai-illat ovat aikuisten omia. Seuraavaksi Kehon ja mielen hengähdyshetkiä -ohjelmassa on tanssia ja liikettä, ohjaajana tanssi-liiketerapeutti Johanna Ryynänen.  Työpaja on tarkoitettu aikuisille, kaikille jotka kaipaavat levähdyshetkeä arkeensa ja ovat kiinnostuneita keho-mieliyhteydestä. Tule sellaisena kuin olet, et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Ota mukaan sellaiset vaatteet missä on mukava olla ja liikkua. Hinta 12 €, ennakkoilmoittautuminen (pikku-aurora@espoo.fi). Kehon ja mielen hengähdyshetki on Kaikukortti -tapahtuma.

Onko tarvetta lastenhoitoon?
MLL Laaksolahti paikallisyhdistys hoitaa 1–6-vuotiaat lapset lepoloungen ajan. Ennakkoilmoittautumiset: laaksolahti.mll@gmail.com.

Aamupuuroa ja jutustelua viikon alkuun

AuroranAamu-puurolla istahdetaan juttusille ma 27.11. klo 8.30-11.30. Vapaa pääsy.  Katso myös muu arkiaamujen monipuolinen ohjelma marraskuussa flyeristä.


Seuraa Pikku-Auroran verkkosivuja ja Facebookia niin pysyt kärryillä kaikista tapahtumista!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Johanna Kallioaho, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
Johanna.kallioaho@espoo.fi
p. 043 824 5199

Kuvat

Kuva: Jussi Helimäki
Kuva: Jussi Helimäki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo
www.pikkuaurora.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden uudistaminen alkaa metroaseman ympäristöstä8.11.2018 10:27Tiedote

Metron läntisen pääteaseman rakentaminen Kivenlahteen käynnistää koko alueen uudistumisen. Ensimmäisenä rakennetaan tulevan metroaseman ympäristö, jonne kaavoitetaan asumisen lisäksi runsaasti liike- ja toimitiloja vahvistamaan jo entuudestaan Kivenlahden monipuolista palvelutarjontaa. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee kokouksessaan 14. marraskuuta esitystä kaupunginhallitukselle Kivenlahden metrokeskuksen asemakaavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme