Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Pikku Huopalahden puiston baanan peruskorjaus alkaa

Jaa

Urakassa uusitaan Pikku Huopalahden puiston baanan pintarakenteet sekä ulkovalaistus Paciuksenkadun ja Paciuksenkaaren välillä. Lisäksi rakennetaan uusi sadevesilinja sekä parannetaan kadun kuivatusta.

Kunnostettava alue on merkattu katkoviivalla.
Kunnostettava alue on merkattu katkoviivalla.

Baanan kunnostuksella parannetaan alueen yleisilmettä ja sujuvoitetaan pyöräily- ja kävelyreittiä. Baana päällystetään koko urakka-alueelta asfaltilla.

Työt alkavat elokuun alkupuolella Paciuksenkadun puoleisesta päästä. Työn aikana pyöräily ja jalankulku on ohjattu väliaikaisille reiteille. Työmaa-alueelle kulku on estetty kiinteistöjen puiston puoleisilta uloskäynneiltä työmaa-aidalla.

Työt tehdään arkipäivisin kello 7–20. Työt pyritään tekemään niin, ettei läheisen päiväkoti Paciuksen lasten lepoaika häiriinny.

Urakka valmistuu joulukuussa 2022. Urakoitsijana on Helsingin kaupungin Stara. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija
Eila Hägg
Rakennuspäällikkö
Helsingin kaupunki, Stara
puh. 050 072 7202
eila.hagg@hel.fi

Rakennuttaja:
Anna Nyyssönen
projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
anna.nyyssonen@hel.fi

Kuvat

Kunnostettava alue on merkattu katkoviivalla.
Kunnostettava alue on merkattu katkoviivalla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin päästöt eivät laske odotetusti – Hiilineutraali Helsinki -ohjelmaa päivitetään12.8.2022 12:03:31 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali vuonna 2030. Vaikka merkittäviä päästövähennyksiä on jo saatu tehtyä, kehitys on tavoitteeseen nähden liian hidasta – HSY:n päästölaskennan mukaan kaupungin päästöt pysyivät vuonna 2021 edellisen vuoden tasolla. Hiilineutraali Helsinki -ohjelmalla tähdätään suorien päästöjen vähentämiseen, ja kaupunki vastaa haasteeseen päivittämällä ohjelman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme