Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Pikku Huopalahden puiston leikkipaikan peruskorjaus alkaa

Jaa

Helsingin kaupunki aloittaa Meilahdessa sijaitsevan Pikku Huopalahden puiston leikkipaikan perusparannustyöt lokakuun aikana. Kunnostettava alue sijaitsee Pikku Huopalahden vesialueen itärannalla. Leikkipaikka rajautuu itä- ja kaakkoisreunaltaan Vesikujaan.

Leikkipaikka rakennetaan peruskorjauksessa kokonaan uudelleen, kuitenkin niin, että paikan nykyinen luonne ja tunnelma säilyvät. Aitalinjausta muutetaan leikkipaikan sivuitse suunnitellun pyöräilyn laatureitin johdosta. Leikkipaikan reunat luiskataan ja niihin istutetaan uutta kasvillisuutta. Lisäksi leikkivälineitä ja istutuksia uusitaan. Kiipeilyverkkopyramidi säilytetään. Kaareva pergolarakenne sekä huvimaja kunnostetaan. Myös alueen valaistusta uusitaan.

Rakennustyöt valmistuvat kesällä 2018. Kunnostuksen aikana leikkipaikka on poissa käytöstä. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija: Stara, vastaava työnjohtaja Juha Hurttia puh. 09 310 78541
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala: Jarmo Ahonen, puh. 09 310 38624 (rakentamiseen liittyvät asiat), Petra Rantalainen, puh. 09 310 39795 (suunnitelmiin liittyvät asiat).
Sähköposti kaikille: etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme