Aviador Kustannus

Pikkudino Misinuu – tarina, joka puhuttelee yli kulttuurirajojen

Jaa
Persialaisen lastenkirjailijan ja psykologin Nooshin Shabanin lastenkirja Pikkudino Misinuu kertoo suloisen tarinan pienestä dinosauruksesta. Joonas Maristo on suomentanut teoksen suoraan alkukielestä, ja upea kuvitus on Anna Helmisen käsialaa.
Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt

Nooshin Shabanin lastenkirja Pikkudino Misinuu on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Pikkudino Misinuu on kirja dinosauruksesta, joka kuoriutuu munasta metsän keskellä. Misinuu tutustuu metsän eläimiin, yrittää ymmärtää itseään ja etsii äitiään. Samalla kirja on matka lapsen maailmaan, aikaan jolloin kaikki on uutta ja ihmeellistä.

Persialainen lastenkirjailija ja psykologi Nooshin Shabani on kirjoittanut yleismaailmallisen, ihmisiä yli kulttuurien rajojen puhuttelevan tarinan. Sen on suomentanut suoraan alkukielestä Joonas Maristo ja kuvittanut Anna Helminen.

Nooshin Shabani (s.1964) on Koillis-Iranin Bojnurdissa syntynyt lastenkirjailija ja psykologi. Hän on julkaissut yli kymmenen lastenkirjaa äidinkielellään persiaksi. Hänen nyt suomennettu palkittu kirjansa Misinu julkaistiin alun perin vuonna 2014. 

Joonas Maristo (s.1983) on kustannustoimittaja, tutkija ja suomentaja. Hän tuntee persialaista kulttuuria monipuolisesti ja on kommentoinut Iranin tapahtumia usein mediassa. Hän hallitsee persian lisäksi myös arabian.

Anna Helminen on tamperelainen kuvataiteilija ja kuvittaja. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 2018 pääaineenaan maalaus. Hän myös kuvittaa lastenkirjoja, piirtää sarjakuvia ja tekee pienikokoisia veistoksia.

SHABANI, NOOSHIN: Pikkudino Misinuu
80 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN: L9789523811553
Ilmestymisaika: Maaliskuu 2023
Ikäsuositus: 6–11-vuotiaat

 

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt
Lataa
Kirjailija Nooshin Shabanin kuva © Nazanin Gifani
Kirjailija Nooshin Shabanin kuva © Nazanin Gifani
Lataa
Kuvittaja Anna Helmisen kuva © Ville Kurki
Kuvittaja Anna Helmisen kuva © Ville Kurki
Lataa
Suomentaja Joonas Mariston kuva © Ari Haimi
Suomentaja Joonas Mariston kuva © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme