UKKO.fi

Pikkujoulusesonki alkoi lokakuun lopussa – lisätienestin mahdollisuus erityisesti artisteilla ja esiintyvillä taitelijoilla

Jaa

Pikkujoulukauden voidaan virallisesti sanoa alkaneen viime viikolla, sillä keikkatyötä tekevien pikkujouluihin liittyvän työn ensimmäiset laskut ovat lähteneet. UKKO-datan mukaan lokakuun viimeinen viikko on perinteisesti näkynyt kasvupiikkinä pikkujoulusesonkiin liittyvässä keikkatyössä. Vuosina 2018 ja 2019 pikkujoulukauden laskutus alkoi viikoilla 42–44. Viime vuonna pikkujoulujuhlat olivat monilta osin peruttuja koronan takia, ja sen myötä luonnollisesti varsinaista kasvupiikkiä ei ikinä ollut. Tämän vuoden osalta ensimmäiset laskut ovat jo lähteneet.

Artisteilla riittää kysyntää pikkujoulusesonkina
Artisteilla riittää kysyntää pikkujoulusesonkina

- Koronapassin myötä tapahtuma-alan töitä on taas päästy tekemään, ja alan laskutus käy pitkästä aikaa vilkkaana. Tämä enteilee hyvää pikkujoulusesonkia keikkatyöntekijälle! On mielenkiintoista nähdä, päästäänkö pikkujoulujen juhlinnassa jopa koronaa edeltävien vuosien tasolle, Mika Lindholm UKKO.fin markkinoinnista pohtii.

Esiintyvien ammattilaisten ja muiden tapahtuma-alan tekijöiden laskutus ampaisee pikkujoulujen myötä lokakuun lopussa nousuun ja pikkujoulutyötä riittää aina vuodenvaihteeseen asti. Eniten sesonki lisää työtä muusikoille ja laulajille, esiintyville taitelijoille, tiskijukille, näyttelijöille, juhlapalveluissa keikkatyötä tekeville, valokuvaajille, tanssijoille, järjestysmiehille, catering-työntekijöille, äänitarkkailijoille ja valaistusmestareille.

- Jännä nähdä vuoden lopuksi, miltä tämän vuoden pikkujoulukausi näytti ja kuinka paljon yrityksissä järjestettiin pikkujouluja tänä vuonna. Viime vuodesta patoutunut juhlatunnelma saattaa johtaa jopa tilanteeseen, jossa kysyntä ylittää tarjonnan, Lindholm pohtii.

Lisätietoja:

Mika Lindholm, markkinointijohtaja, UKKO.fi
p. 040 726 7070
mika.lindholm@ukko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Artisteilla riittää kysyntää pikkujoulusesonkina
Artisteilla riittää kysyntää pikkujoulusesonkina
Lataa
Eniten pikkujouluna laskuttavat keikkatyöläiset
Eniten pikkujouluna laskuttavat keikkatyöläiset
Lataa
Pikkujoululaskutus eri viikkoina
Pikkujoululaskutus eri viikkoina
Lataa

Tietoja julkaisijasta

UKKO.fi
UKKO.fi
Itämerenkatu 1
00180 HELSINKI

https://ukko.fi

Työelämä on muuttunut ja yrittäjyys on murroksessa. UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää ja ilman yrittämistä UKKO.fikin olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta UKKO.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme