SDP EDUSKUNTA

Pilvi Torsti haluaa viedä politiikan kylään: Perjantaina vaaligrilli Jakomäessä, lauantaina tuhat narsissia ja katusoittoa

Jaa

- Ihmisten viesti on selvä. Politiikka tuntuu etäiseltä ja poliitikot eivät ymmärrä tavallisten ihmisten asioita. Meidän täytyy ottaa tämä palaute vakavasti ja etsiä tapoja avoimeen keskusteluun.

Sdp:n kansanedustaja Pilvi Torsti haluaa vielä politiikan ja vaalit sinne, missä ihmiset ovat. Hän on näissäkin vaaleissa kampanjoinut laajasti eri puolilla Helsinkiä. Viimeisinä päivinä jaossa on grilliruokaa Jakomäessä ja tuhat narsissia eri puolilla Helsinkiä musiikin tahtiin.

- Politiikka kuuluu kaikille. Ruoka ja tarjoilu on tärkeämpi ele kuin alussa ymmärsin. Niiden äärellä pääsee kiinni keskusteluun. Kokouksessakin tarjotaan liki aina kahvia, jotta päästään alkuun!

Pilvi Torsti on tehnyt Kansanedustaja kylässä & kävelyllä -vierailuja viimeisen kahden vuoden ajan valittuihin kouluihin ja kaupunginosiin.

- Näin syntyy pikku hiljaa luottamusta ja arkinen suhde. Tämä työ on vasta alussa, mutta poikkeuksetta olen kokenut, että säännöllistä arkista yhteydenpitoa toivotaan lisää.
Torstia on inspiroinut Eeva Luhtakallion kirja “Politiikka suomalaisessa lähiössä”, jossa kuvataan hyvin esimerkiksi sitä, miten tärkeää on olla vieraanvarainen ja kohtelias, jos menee kaupunginosaan kylään.

- Uskon, että vihaan ja populismiin vastataan kuuntelemalla ja ratkomalla ihmisten arkisia pulmia samalla, kun meiltä odotetaan kykyä johtaa maata.


Sdp:n kansanedustajaehdokkaat Pilvi Torsti, Hanna Huumonen ja Jonne Juntura virittävät vaaligrillin Jakomäen K-marketin edustalle perjantaina klo 13-15.

Lauantaina Pilvi Torstin tiimi jakaa tuhat narsissia eri puolilla Helsinkiä. Narsissien lähtö lauantaina Vuorikatu 5 klo 1030-11.

Lisää aiheesta: Pilvi Torsti: Vaalikirja, millaista on olla ehdokas, Kalevi Sorsa säätiö

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pilvi Torsti, 040 719 1206
Esa Suominen, 043 824 5668

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP EDUSKUNTA
SDP EDUSKUNTA

00102 Eduskunta

09 4321https://sdp.fi/fi/eduskunta/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

SDP:n Salonen: Suomen meriklusteri on valmis suureen kädenjälkeen ja pieneen hiilijalanjälkeen19.7.2019 17:32:55 EESTTiedote

Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Kristiina Salonen osallistui SuomiAreenassa järjestettyyn meriklusterin keskustelupaneeliin, jossa pohdittiin merisektorin tulevaisuutta digitalisaation ja kestävän kehityksen valossa. Satakuntalaiselle Saloselle meri edustaa alueellista elinvoimaa, mutta ennen kaikkea keskeistä alaa koko Suomen kasvun edistämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme