Vaasan kaupunki - Vasa stad

Pilvilammen uusi grillikatos valmiina vastaanottamaan retkeilijöitä

Jaa

Pilvilammen Närvänmutkan tulipaikka koki kesän aikana täydellisen muodonmuutoksen. Uusi grillikatos on nyt valmis vastaanottamaan retkeilijöitä.

Kuva: Susanna Saari
Kuva: Susanna Saari

Vaasan kaupungin viheralueyksikön ja Vaasan Ladun rakentamassa katoksessa on kaksi grilliä ja reilusti aiempaa enemmän istumapaikkoja, jotka kiertävät katoksen reunoja.

– Uusi grillauspaikka on jo osoittautunut todella suosituksi ja erityisesti lapsiperheet ovat löytäneet alueen hyvin. Toivomme uudelle katokselle ahkeraa käyttöä ja hyvää huolenpitoa, kertoo Vaasan kaupungin viheraluehortonomi Leila Roininen.

Samalla myös Kivijärven laavu koki pienen kasvojenkohotuksen, kun Närvänmutkan vanhat tuolit ja pöytä siirrettiin sinne. Vaasan Latu ja kaupungin viheralueyksikkö ovat tyytyväisiä sujuvaan yhteistyöhön, joka tulee jatkumaan Pilvilammella tiiviinä myös jatkossa.

– Tällä hetkellä työn alla on noin kolme kilometriä pitkä Marranpolku, josta pääosa on saatu tänä vuonna käyttökuntoon. Talven aikana reitin varrelle tulee myös tulentekopaikka, Roininen iloitsee.

Närvänmutkan grillikatosta voi käyttää vapaasti, mutta ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen sähköpostitse pekkauusi@suomi24.fi tai soittamalla 040 520 0788. Eläinten uittaminen Pilvilammessa on kielletty.

Kuvat

Kuva: Susanna Saari
Kuva: Susanna Saari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme