Mellakka Helsinki

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu – suositut Nokkonen- ja Pihlaja-tuoteperheet kasvavat

Jaa

Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta kestänyt menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa. Suosittujen Pihlaja- ja Nokkonen-tuotesarjojen valikoima laajenee suomalaiselle iholle ja sen erityistarpeille kehitetyillä uutuustuotteilla.

Noora Shingler
Noora Shingler

Pihlaja Daily Moisture -kasvovoide, Pihlaja Drops Glow Booster -kasvoöljyseerumi sekä Nokkonen Daily Defence-vartaloemulsio kasvattavat suosittuja tuoteperheitä.

Myyntimenestykseksi povataan Pihlaja-kasvoöljyseerumia sillä kyseiset vitamiinitipat antavat iholle kuulasta hehkua, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. E-vitamiini ja provitamiini-A suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja ilmansaasteilta. Tuotteen rauhoittava GLA gammalinoleenihappo, sekä sen sisältämä helokkiöljy vähentävät ihoärsytyksiä ja rauhoittavat ihoa. Tuote sopiikin erinomaisesti talven koettelemalle suomalaisiholle.

”On totta, että pohjoinen ilmasto on erittäin kova iholle. Viima, kylmyys ja keskuslämmitys kuivattavat ihoa ja tekevät sen herkemmäksi. Ihosta on huolehdittava, jotta voimme ehkäistä sen kuivumisesta johtuvat ikääntymisen merkit sekä muut iho-ongelmat. 

Herkkä iho vaatii herkän ihon raaka-aineet. On vältettävä synteettisten säilöntäaineiden ja hajusteiden käyttöä. Noora-tuotteiden koostumus sopii rauhoittamaan erittäin vaativaakin ihoa”, kertoo Mádaran perustaja ja luova johtaja Lotte Tisenkopfa-Iltnere
.

”Yhteistyö Mádaran kanssa on ollut erittäin tuloksellista, koska heillä on vankka osaaminen luonnonkosmetiikan tuottajana ja itselläni puolestaan on hyppysissä iso ja aktiivinen kuluttajaryhmä, joka jatkuvasti kertoo, minkälaisia tuotteita he tarvitsevat. Ideoidessamme uusia kosmetiikkatuotteita juuri suomalaisille kuluttajille, hyödynnän jatkuvasti lukijoiltani saamaa palautetta”, paljastaa bloggaaja ja toimittaja Noora Shingler. 


Noora Shigler näkee tärkeänä kiinnittää kuluttajien ja kosmetiikka-alan huomio luonnon omiin, tuttuihin ja arkipäiväisiinkin raaka-aineisiin. “Nokkonen ja pihlaja ovat meille kaikille takapihalta tuttuja kasveja, ja ilokseni olen huomannut, että molempien raaka-aineiden käyttö on selvästi lisääntynyt ja ne ovat alkaneet saada tilaa myös mediassa. Villruoka ja -raaka-aineet pitävät sisällään paljon potentiaalia, ne vain täytyy oivaltaa valjastaa käyttöön”, hän pohtii.

JÄLLEENMYYJÄT :

Yliopiston Apteekki, Sokos ja Stockmann sekä luontaistuotekaupat. Verkossa Mádaraa myyvät oman madaracosmetics.fi -verkkokaupan lisäksi luonnonkosmetiikan verkkokaupat, kuten Natural Goods Company, Biodelly ja Hyvinvoinnin Tavaratalo

Latvialainen luonnonkosmetiikkatalo Mádara valmistaa korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen luonnon tehokkaista kasviraaka-aineista. Mádaran tuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, jotka ovat oppineet selviytymään pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Pohjoisen alueen lyhyiden kesien aikana kasvit keskittävät kaiken energiansa lyhyeen kukintokauteen ja tiivistävät itseensä ainutlaatuisen määrän aktiiviaineita. Tästä johtuen kasviuutteet ovat erityisen voimakkaita ja tehokkaita.

Mádara täyttää kansainvälisen ECOCERT -standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Standardi kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön sekä eläinkokeet. Kaikissa tuotesarjan tuotannon vaiheissa noudatetaan kansainvälisiä sääntöjä ja luonnonkosmetiikalle asetettuja standardeja. Tuotteita testaavat sertifioidut dermatologistit ja vapaaehtoiset kuluttajat.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mellakka Helsinki / Anu Makkonen
040 595 4777 / anu@mellakkahelsinki.fi

Maahantuonti ja markkinointi:
Natcos Nordic / Susanna Suomi
050 584 1252 / susanna@natcosnordic.com
www.natcosnordic.fi

Kuvat

Noora Shingler
Noora Shingler
Lataa
Pihlaja Drops Glow Booster -kasvoöljyseerumi 28,90€
Pihlaja Drops Glow Booster -kasvoöljyseerumi 28,90€
Lataa
Pihlaja Drops Glow Booster -kasvoöljyseerumi 28,90€
Pihlaja Drops Glow Booster -kasvoöljyseerumi 28,90€
Lataa
Pihlaja Daily Moisture -kasvovoide 24,90€
Pihlaja Daily Moisture -kasvovoide 24,90€
Lataa
Nokkonen Daily Defence-vartaloemulsio 19,90€
Nokkonen Daily Defence-vartaloemulsio 19,90€
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Huippukokkien uskottu ”jyväprofessori” Stephen S. Jones Sauce Forumiin Helsinkiin25.5.2018 10:19Tiedote

Helsingissä syksyllä järjestettävän kansainvälisen ruoka- ja ravintola-alan huippuseminaarin Sauce Forumin ensimmäinen julkistettu tähtipuhuja on jyväprofessorina tunnettu Stephen S. Jones. Washingtonin yliopiston The Bread Labin johtaja, vehnänkasvattaja ja viljoihin erikoistunut perinnöllisyystieteen tohtori Jones käsittelee seminaarin keynote-puheenvuorossaan viljan ja leivän tulevaisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme