MessukeskusMessukeskus

Piristystä syksyyn I love me -messuilta

Jaa

I love me tarjoaa hemmotteluhetkiä ja hikijumppaa, tyylikonsultaatioita sekä tiukkaa asiaa omasta hyvinvoinnista. Tapahtumassa nousevat esiin pukeutumisen ja silmälasien raikkaat tyylit sekä pikkujoulukauden meikki- ja hiustrendit. Mukana on lukuisia superfoodyrityksiä ja runsas liikuntatarjonta extreme-treenistä hitaisiin lajeihin.

I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.
I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.

Messuilla pureudutaan oman lookin löytämiseen ja talven trendeihin, mutta annetaan vinkit myös ajattoman tyylikkääseen pukeutumiseen. Meikkiosastot ovat täynnä syksyn uutuustuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaisia kauneushoitoja. Uudelta apteekkituotteiden alueelta löytyy ratkaisu muun muassa tummiin silmänalusiin ja hampaiden valkaisuun.

Schwarzkopf Professional tuo inspiroivat ja trendikkäät hiustyylit näytöslavalle. Kampaajaguru Denise Bredtmann antaa ohjeita pinnittömiin kampauksiin ja Tangle Teezerin luoja Shaun Pulfrey opettaa kolme yksinkertaista vinkkiä upeisiin hiuksiin. Pikkujoulukampausvinkit saa Biozellin osastolta, jossa tehdään pikakampauksia ja letityksiä. Hiusasioissa mennään myös pintaa syvemmälle, eli keskustellaan hiustenlähdöstä ja hiuspohjan kuivumisesta ja tehdään hiuspohjan analyysejä.

Tyyliä ja näköä silmälaseilla

Loungessa jaetaan vinkkejä täydellisten silmälasikehysten valintaan, paljastetaan uusimmat kehystrendit, järjestetään muuttumisleikkejä ja Baba Lybeckin johdolla pohditaan, miten silmälasit täydentävät pukeutumisen. Lisäksi messuilla käsitellään toiminnallista näköä sekä kuivasilmäisyyden syitä ja hoitokeinoja. Kävijä voi myös vierailla optikon tekemässä näöntutkimuksessa ja silmänpaineenmittauksessa.

Liikkeestä ja ravinnosta hyvää oloa

I love me tarjoaa terveydenhoitoalan uutuuksien lisäksi myös erilaisia lääketiedettä täydentäviä hoitomuotoja. Kävijä voi kokeilla messuilla muun muassa osteopatiaa, kiropraktiikkaa, hierontaa ja jäsenkorjausta. Lisäksi puhutaan siitä, miten ruokavalion muutoksilla voi vaikuttaa hyvinvointiin kuten endometrioosiin, hedelmällisyyteen, niveliin, suolistoon ja moniin sairauksiin.

Superfoodin ystäville on tarjolla lukuisia yrityksiä ja tuotteita, kiinnostipa sitten kookosöljy, raakasuklaa tai kotimaiset marjat. Lisäksi messuilla voi kokeilla ayurvedistä yrttiteetä ja raakaruokia. Smoothie- ja mehuworkshopeissa opitaan kylmäpuristamisen terveyshyödyistä sekä vihannesten ja marjojen ravintoaineista. Lauantaina järjestetään myös smoothien teon SM-kilpailun finaali.

I love me -messujen liikuntatarjonnassa on maistiaisia sekä vauhtilajeista että hitaista treeneistä. Vauhdikkainta meno on hypyistä ja volteista koostuvassa Trickingissä, voimistelua ja parkouria yhdistävässä Street Workout -treenissä ja trampoliinitunnilla. Rauhallista harjoittelua kaipaavan kannattaa suunnata I love jooga -alueelle, jossa voi kokeilla muun muassa Fustra-treeniä, erilaisia joogaharjoituksia tai Method Putkiston kasvojumppaa.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Ohjelmapoimintoja:

pe 20.10. klo 10.30 (Finnish Fashion Forum): Millainen on tyylikkään naisen ajaton vaatekaappi? / Noolanin perustaja ja suunnittelia Maria Rak
pe 20.10. klo 11 (Lounge): Hiustenlähtö ja hiuspohjan kuivuminen / Annikki Hagros-Koski, HiusAkatemia
pe 20.10. klo 14 (Lounge): Vinkkejä täydellisten silmälasikehysten valintaan sekä uusimmat kehystrendit / Tarja Korteniemi, Specsavers
pe 20.10. klo 16 (Plaza): Vinkit jokapäiväisiin pinnittömiin kampauksiin by kampausguru Denise Bredtmann
la 21.10. klo 14.30 (Lounge): Muuttumisleikki silmälasitrendeillä / Tuula Alanen-Brandt, Synsam
la 21.10. klo 15 (Plaza): Smoothien SM-finaali by Wilfa ja Mehuisa mehu / Alex Nurmi, Karim Khandji, Eva Wahlström ja Nooralotta Neziri
su 22.10. klo 12 (Lounge): Silmälasit, täydellinen vaate? / Baba Lybeck
su 22.10. klo 15 (Plaza): 3 steps to amazing hair by hair guru Shaun Pulfrey
su 22.10. klo 15 (Lounge): Toiminnallinen näkeminen / Arto Karhunen ja Tuomo Turpeinen, Instru Optiikka Oy
su 22.10. klo 16.30 (Lounge): Kuivasilmäisyyden syitä ja hoitokeinoja / Arja Hirsimäki, EyeOmega

Mehuisa by Wilfa workshop (Työpaja-alue, halli 7)
pe 20.10. klo 11-13
la 21.10. klo 15-17
su 22.10. klo 13-14.30

Osastopoimintoja:

Pikakampauksia ja letityksiä, Biozell 6d70

Ilmaisia hiuspohjan analyysejä mikrokameralla, Vitality’s 6e21

Schwarzkopf Professional -hiusnäytökset, joka päivä klo 15, Näytösalue, halli 1

Asiantuntijoiden neuvot hiustenlähtöön ja hiuspohjan ongelmiin, HiusAkatemia 6s20

Näöntutkimus ja silmänpaineenmittaus, Silmäasema 6u48

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: @iloveme_official

Lisätietoa median akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua ennakkoon tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.
I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me -messuilla on paljon asiaa silmälaseista ja silmän terveydestä. Kuva: Messukeskus.
I love me -messuilla on paljon asiaa silmälaseista ja silmän terveydestä. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Superfood, raakaruoka ja muut herkut löytyvät I love me -messuilta. Kuva: Messukeskus.
Superfood, raakaruoka ja muut herkut löytyvät I love me -messuilta. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme