MessukeskusMessukeskus

Piristystä syksyyn I love me -messuilta

Jaa

I love me tarjoaa hemmotteluhetkiä ja hikijumppaa, tyylikonsultaatioita sekä tiukkaa asiaa omasta hyvinvoinnista. Tapahtumassa nousevat esiin pukeutumisen ja silmälasien raikkaat tyylit sekä pikkujoulukauden meikki- ja hiustrendit. Mukana on lukuisia superfoodyrityksiä ja runsas liikuntatarjonta extreme-treenistä hitaisiin lajeihin.

I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.
I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.

Messuilla pureudutaan oman lookin löytämiseen ja talven trendeihin, mutta annetaan vinkit myös ajattoman tyylikkääseen pukeutumiseen. Meikkiosastot ovat täynnä syksyn uutuustuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaisia kauneushoitoja. Uudelta apteekkituotteiden alueelta löytyy ratkaisu muun muassa tummiin silmänalusiin ja hampaiden valkaisuun.

Schwarzkopf Professional tuo inspiroivat ja trendikkäät hiustyylit näytöslavalle. Kampaajaguru Denise Bredtmann antaa ohjeita pinnittömiin kampauksiin ja Tangle Teezerin luoja Shaun Pulfrey opettaa kolme yksinkertaista vinkkiä upeisiin hiuksiin. Pikkujoulukampausvinkit saa Biozellin osastolta, jossa tehdään pikakampauksia ja letityksiä. Hiusasioissa mennään myös pintaa syvemmälle, eli keskustellaan hiustenlähdöstä ja hiuspohjan kuivumisesta ja tehdään hiuspohjan analyysejä.

Tyyliä ja näköä silmälaseilla

Loungessa jaetaan vinkkejä täydellisten silmälasikehysten valintaan, paljastetaan uusimmat kehystrendit, järjestetään muuttumisleikkejä ja Baba Lybeckin johdolla pohditaan, miten silmälasit täydentävät pukeutumisen. Lisäksi messuilla käsitellään toiminnallista näköä sekä kuivasilmäisyyden syitä ja hoitokeinoja. Kävijä voi myös vierailla optikon tekemässä näöntutkimuksessa ja silmänpaineenmittauksessa.

Liikkeestä ja ravinnosta hyvää oloa

I love me tarjoaa terveydenhoitoalan uutuuksien lisäksi myös erilaisia lääketiedettä täydentäviä hoitomuotoja. Kävijä voi kokeilla messuilla muun muassa osteopatiaa, kiropraktiikkaa, hierontaa ja jäsenkorjausta. Lisäksi puhutaan siitä, miten ruokavalion muutoksilla voi vaikuttaa hyvinvointiin kuten endometrioosiin, hedelmällisyyteen, niveliin, suolistoon ja moniin sairauksiin.

Superfoodin ystäville on tarjolla lukuisia yrityksiä ja tuotteita, kiinnostipa sitten kookosöljy, raakasuklaa tai kotimaiset marjat. Lisäksi messuilla voi kokeilla ayurvedistä yrttiteetä ja raakaruokia. Smoothie- ja mehuworkshopeissa opitaan kylmäpuristamisen terveyshyödyistä sekä vihannesten ja marjojen ravintoaineista. Lauantaina järjestetään myös smoothien teon SM-kilpailun finaali.

I love me -messujen liikuntatarjonnassa on maistiaisia sekä vauhtilajeista että hitaista treeneistä. Vauhdikkainta meno on hypyistä ja volteista koostuvassa Trickingissä, voimistelua ja parkouria yhdistävässä Street Workout -treenissä ja trampoliinitunnilla. Rauhallista harjoittelua kaipaavan kannattaa suunnata I love jooga -alueelle, jossa voi kokeilla muun muassa Fustra-treeniä, erilaisia joogaharjoituksia tai Method Putkiston kasvojumppaa.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Ohjelmapoimintoja:

pe 20.10. klo 10.30 (Finnish Fashion Forum): Millainen on tyylikkään naisen ajaton vaatekaappi? / Noolanin perustaja ja suunnittelia Maria Rak
pe 20.10. klo 11 (Lounge): Hiustenlähtö ja hiuspohjan kuivuminen / Annikki Hagros-Koski, HiusAkatemia
pe 20.10. klo 14 (Lounge): Vinkkejä täydellisten silmälasikehysten valintaan sekä uusimmat kehystrendit / Tarja Korteniemi, Specsavers
pe 20.10. klo 16 (Plaza): Vinkit jokapäiväisiin pinnittömiin kampauksiin by kampausguru Denise Bredtmann
la 21.10. klo 14.30 (Lounge): Muuttumisleikki silmälasitrendeillä / Tuula Alanen-Brandt, Synsam
la 21.10. klo 15 (Plaza): Smoothien SM-finaali by Wilfa ja Mehuisa mehu / Alex Nurmi, Karim Khandji, Eva Wahlström ja Nooralotta Neziri
su 22.10. klo 12 (Lounge): Silmälasit, täydellinen vaate? / Baba Lybeck
su 22.10. klo 15 (Plaza): 3 steps to amazing hair by hair guru Shaun Pulfrey
su 22.10. klo 15 (Lounge): Toiminnallinen näkeminen / Arto Karhunen ja Tuomo Turpeinen, Instru Optiikka Oy
su 22.10. klo 16.30 (Lounge): Kuivasilmäisyyden syitä ja hoitokeinoja / Arja Hirsimäki, EyeOmega

Mehuisa by Wilfa workshop (Työpaja-alue, halli 7)
pe 20.10. klo 11-13
la 21.10. klo 15-17
su 22.10. klo 13-14.30

Osastopoimintoja:

Pikakampauksia ja letityksiä, Biozell 6d70

Ilmaisia hiuspohjan analyysejä mikrokameralla, Vitality’s 6e21

Schwarzkopf Professional -hiusnäytökset, joka päivä klo 15, Näytösalue, halli 1

Asiantuntijoiden neuvot hiustenlähtöön ja hiuspohjan ongelmiin, HiusAkatemia 6s20

Näöntutkimus ja silmänpaineenmittaus, Silmäasema 6u48

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: @iloveme_official

Lisätietoa median akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua ennakkoon tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.
I love me -messuilla tehdään kampauksia ja annetaan hiusvinkkejä. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me -messuilla on paljon asiaa silmälaseista ja silmän terveydestä. Kuva: Messukeskus.
I love me -messuilla on paljon asiaa silmälaseista ja silmän terveydestä. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Superfood, raakaruoka ja muut herkut löytyvät I love me -messuilta. Kuva: Messukeskus.
Superfood, raakaruoka ja muut herkut löytyvät I love me -messuilta. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme