ProMart Oy

Pirkanmaalaisyhtiö teki merkittävän päänavauksen Ruotsiin - ProMart pukee Eltelin tuhannet asentajat

Jaa

Teollisuuden ja rakentamisen palveluyritys ProMart Oy on saanut merkittävän päänavauksen Ruotsiin. Se vaatettaa yhdessä Skandinavian johtavan työvaatevalmistaja Fristadsin kanssa kaikki ruotsalaisen infraverkkoyhtiön Eltelin asentajat seuraavien kolmen vuoden aikana. Eltelin palveluksessa on Pohjoismaissa, Liettuassa, Puolassa ja Saksassa yhteensä 7600 työntekijää.

ProMart uutiskuva
ProMart uutiskuva

Kolmivuotinen sopimus kerryttää ProMartin liikevaihtoa 4-6 miljoonalla eurolla. Yrityksen viime tilikauden liikevaihto oli 17,5 miljoonaa euroa.

”Sopimus kertoo uudentyyppisen palvelumallin mahdollisuuksista perinteisellä toimialalla”, kertoo ProMart Oy:n asiakkuusjohtaja Olli Kallunki.

ProMart on Kallungin mukaan yhdistänyt henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja logistiset palvelut käteviin sähköisiin palveluratkaisuihin, jotka yhdessä mahdollistavat ProMart konseptin laajentumisen kansainvälisille markkinoille.

Uuden kolmikantasopimuksen mukaan Fristads valmistaa Eltelin uudet työvaatteet ja ProMart huolehtii työvaatteiden toimittamisesta kaikkiin Eltelin toimipisteisiin Pohjoismaissa, Liettuassa, Puolassa ja Saksassa vuosien 2019-2021 aikana. Tehty sopimus on myös Fristadsille merkittävä osa Skandinavian kasvua.

Tarjouskilpailussa oli ProMartin lisäksi mukana useita teknisen alan yrityksiä Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta.

”Sähkö- ja teleasentajien työvaatteiden laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Niiden tulee kestää, olla mukava käyttää ja lisäksi niissä pitää olla hyvä palosuojaus”, kertoo Eltelin hankintapäällikkö Jussi Pohjola.

Fristadsin työvaatteet suorituivat Pohjolan mukaan asentajien käyttötestissä hyvin arvosanoin.

ProMartilla on jo muutaman vuoden ollut Eltelin Suomen yksikön kanssa tarvikepalvelusopimus. Nyt palvelu laajenee työvaatteiden osalta koko Eltel konserniin pohjoismaissa, Liettuassa, Puolassa ja Saksassa.

ProMart palvelee työmaita lähes rajattomalla tuotesortimentilla. Vuonna 2009 perustettu yhtiö palvelee rakennus- ja teollisuusyrityksiä nopeina tarviketoimituksina suoraan työpisteisiin.

Eltel Groupin kanssa solmittu palvelusopimus ja yhtiön muu kasvu nostavat ProMartin juuri alkaneen tilikauden liikevaihdon noin 25 miljoonaan euroon.

Yhteyshenkilöt

LISÄTIETOJA:

Olli Kallunki, ProMart Oy:n asiakkuusjohtaja
p. 045 849 3461, olli.kallunki@promart.fi

Mika Väänänen, Fristads Ab:n myyntijohtaja
p. 040 801 1911, mika.vaananen@fristads.com

Jussi Pohjola, Eltel Group hankintapäällikkö
p. 040 311 2622, jussi.pohjola@eltelnetworks.com 

Kuvat

ProMart uutiskuva
ProMart uutiskuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ProMart Oy
ProMart Oy
Muuraintie 1, 33960 Pirkkala / Juurakkotie 3, 01510 Vantaa
Pirkkala / Vantaa

010 235 1690 / 010 235 1691https://promart.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.