Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää toukokuussa asukastilaisuuksia

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää toukokuussa neljä asukastilaisuutta eri puolilla Pirkanmaata. Pirkanmaalaisia kutsutaan mukaan kyselemään ja keskustelemaan hyvinvointialueen palveluista. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää jo ennakkoon verkkolomakkeella.

Tilaisuuksia voi seurata myös etälähetyksen kautta. Tilaisuuksissa on paikalla Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijöitä keskustelemassa ja vastaamassa osallistujien kysymyksiin.

Asukastilaisuudet pidetään tiistaisin viikon välein, 9.5. Valkeakoskella, 16.5. Tampereella,  23.5. Sastamalassa ja 30.5. Mänttä-Vilppulassa. Valkeakoskella tilaisuus pidetään Tays Valkeakosken tiloissa Voimian henkilöstöruokalassa. Tampereella kokoonnutaan Tipotien sosiaali- ja terveysaseman auditorioon. Sastamalassa tapahtuman paikkana on Tays Sastamalan Pursi-rakennuksen liikuntasali ja Mänttä-Vilppulassa kaupungintalon valtuustosali. Kaikki tilaisuudet alkavat kello 17 ja kestävät noin tunnin.

Linkki kysymyslomakkeeseen on julkaistu sivulla pirha.fi/asukastilaisuudet. Samalla sivulla julkaistaan myös etälähetyksien osallistumislinkit.

Yhteyshenkilöt

Yhdyspintapäällikkö Mia Lumio, 040 658 6569, mia.lumio@pirha.fi
Yhdyspintapäällikkö Timo Tallila, 044 473 9535, timo.tallila@pirha.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Kokemusasiantuntijat pitivät uutta psykiatrista sairaalaa toimivana26.5.2023 15:48:48 EEST | Tiedote

Taysin uuden psykiatrisen sairaalan rakennustyöt ovat loppusuoralla. Omaiskokemusasiantuntijat tutustuivat ensi vuoden alussa käyttöön otettaviin tiloihin. Vaikutelmat olivat positiivisia. Sekä rakennuksen valoisa arkkitehtuuri että toiminnan kannalta tarkasti harkitut tilat saivat kiitosta. Kokemusasiantuntijoiden mukaan rakennus luo toiminnalle puitteet, vaikka henkilökunta onkin tärkein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme