Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueelle valittiin sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelulinjojen toimialuejohtajat

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus perusti kokouksessaan 24.5.2022 sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelulinjojen toimialuejohtajien virat. Virat olivat auki sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä 7.-23.6.2022. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotanto muodostuu neljästä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelulinjasta, jotka ovat avopalvelujen palvelulinja, sairaalapalvelujen palvelulinja, lasten, nuorten ja perheiden palvelulinja ja ikäihmisten ja vammaisten palvelulinja.

Ilmoittautumismenettelyn kautta virkoihin oli mahdollisuus hakeutua liikkeen luovutuksen piirissä oleva vastaavissa johtotason tehtävissä työskentelevä henkilöstö sekä hyvinvointialueen valmistelussa määräaikaisissa palvelussuhteissa työskentelevä valmisteluhenkilöstö.

Virkoihin valittiin ansiovertailun ja kokonaisarvioinnin perusteella sopivimmat henkilöt.
Ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjalle siirtyvää toimialuetta 6 lukuun ottamatta Taysin toimialueiden johtajat jatkavat nykyisissä tehtävissään.


Hyvinvointialuejohtajan päätöksellä 25.8.2022 toimialuejohtajiksi valitsemat henkilöt:

Toimialuejohtaja, Avopalvelut
Mäkinen Sari

Toimialuejohtaja, Suun terveydenhuolto
Luoto Minna

Toimialuejohtaja, Sosiaalipalvelut
Päivänen Maria

Toimialuejohtaja, Terveyspalvelut ja opiskeluhuolto
Sannisto Tuire Susanna

Toimialuejohtaja, Perhepalvelut
Bragge Kaisa

Toimialuejohtaja, Erityispalvelut
Rautalammi Sanna

Toimialuejohtaja, Ikäihmisten palvelut
Ollinpoika Mari

Toimialuejohtaja, Vammaisten palvelut
Parikka Tuulikki

Toimialuejohtaja, Palvelulinjan yhteiset palvelut, ikäihmisten ja vammaisten palvelulinja
Patronen Mari

Toimialuejohtaja, Lähisairaalat
Oivanen Petri

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi talousarvio- ja strategiaesityksen sekä vammaispalvelujen palvelu- ja maksuperusteet21.11.2022 14:10:09 EET | Tiedote

Aluehallitus hyväksyi maanantaina hyvinvointialueen talousarvion ja strategian esitettäväksi aluevaltuustolle 5. joulukuuta pidettävään kokoukseen. Myös valmisteilla olevan vammaispalvelulain pohjalta valmistellut palvelu- ja maksuperusteet yhdenmukaistettiin Pirkanmaalla. Aluehallitus käynnisti myös hyvinvointialueen yhteisen potilastietojärjestelmän hankinnan valmistelun ja käsitteli muutoksia hallintosääntöön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme