Pirkanmaan hyvinvointialue

PIrkanmaan hyvinvointialueen kysely asukkaille strategiatyön taustaksi

Jaa

Osana Pirkanmaan hyvinvointialueen strategiatyötä toteutetaan alueen asukkaille kysely. Asukkailta kysytään ajatuksia palveluiden nykytilasta sekä odotuksia liittyen Pirkanmaan hyvinvointialueeseen ja sen järjestämiin palveluihin.

Asukkaille tarkoitetun strategiakyselyn yhteydessä voi osallistua myös arvontaan. Kysely on auki 17.1.6.2.2022, ja siihen vastataan sähköisellä lomakkeella. Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen strategiatyön pohjana.  

Vastaukset käsitellään anonyymisti niin, ettei niistä voi tunnistaa yksittäisen vastaajan vastauksia.  

Nyt toteutettava kysely on ensimmäinen osa strategiatyön ja hyvinvointialueen valmistelun osallistamista. Strategiatyöhön ja hyvinvointialueen valmisteluun liittyvää osallistamistyötä jatketaan rajatuille kohderyhmille kevään aikana ja myöhemmin vuoden 2022 aikana. 

Asukaskyselyn kanssa samaan aikaan on käynnissä strategiakysely myös hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilöstölle. Henkilöstö voi vastata kyselyyn oman organisaation kautta. 

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan langattomat kuulokkeet viikolla 6 kyselyn päätyttyä. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Yhteystietoja käsitellään kyselystä erillään, eikä niitä voi yhdistää kyselyn vastauksiin. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme