Pirkanmaan hyvinvointialueen väliaikainen toimielin kokoontuu 29.10.2021

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen väliaikainen toimielin kokoontuu perjantaina 29.10. Väliaikainen toimielin eli vate käsittelee tällä kerralla muun muassa hyvinvointialueen talouden kehyksiä, henkilöstösiirron prosessia, tukipalveluita ja toimeenpanon tilanneraporttia. Ensimmäistä kertaa toimielin käsittelee nyt myös aluejohtajan viran täyttämistä.

Vaten perjantain 29.10. esityslista koostuu seuraavista asioista:

  • ICMT-jaoston työsuunnitelma ja valtionavustuksen hakeminen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistamiseen liittyvään ICT-muutokseen
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen liikkeenluovutuksen suunnitelma ja tilannekatsaus
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen tukipalveluiden selvittäminen
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen talouden kehykset
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen HR siirron prosessi
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen toimeenpanon tilanneraportti
  • STM, SM ja VM ohjausneuvottelut
  • Valtioneuvoston asetus sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyöalueista
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen aluejohtajan viran täyttäminen
  • Sisäministeriön kirje väliaikaiselle toimielimelle: Esitys hyvinvointialueen pelastustoimen hallintomalliksi

Voit tutustua asialistaan kokonaisuudessaan verkossa https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Hallinto_ja_paatoksenteko/Esityslistat_ja_poytakirjat/Pirkanmaan_hyvinvointialueen_vaumlliaikainen_valmistelutoimielin_Vate/Kokous_29102021

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 18 000 työntekijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Hyvinvointialueen tiedonkeruu alkanut ja johtajan viran täyttöä valmistellaan29.10.2021 14:44:37 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueella on käynnistynyt luovuttavien organisaatioiden tiedonkeruu liikkeen luovutusta varten. Myös siihen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut ovat alkaneet kunnissa ja sairaanhoitopiirissä. Perjantaina hyvinvointialueen väliaikainen toimielin linjasi muun muassa tukipalveluja, nimesi yhteistyöalueen ja päätti käynnistää keskustelut hyvinvointialueen johtajan virantäytöstä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme