Kasvu Open

Pirkanmaan Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Rekki - Omnichannel Retail Services Oy ja Tallipihan Suklaapuoti

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Pirkanmaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat tamperelaiset Rekki - Omnichannel Retail Services Oy sekä Tallipihan Suklaapuoti.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Rekki - Omnichannel Retail Services Oy kokoaa yhteen rakastettujen brändien hyvin pidettyjä ja tarkasti valittuja vaateaarteita. Yrityksen verkkokaupan kautta voi tehdä second hand -löytöjä tai kierrättää omia vaatteitaan korvausta vastaan. Rekki haluaa pidentää vaatteiden elinkaarta, jotta maailma olisi elinkelpoinen vielä tulevaisuudessakin.

Tallipihan Suklaapuoti on upea herkkutaivas idyllisellä Tampereen Tallipihalla. Suklaapuodin valikoimasta löydät noin 40 eri valmistajan tuotteita — kotimaisia käsintehtyjä suklaita sekä eurooppalaisia huippumerkkejä. Lisäksi Suklaapuoti tarjoaa jälleenmyyjille laadukkaita herkkutuotteita Euroopasta.

Tuomaristo arvosti erityisesti sitä, että kummatkin yritykset ovat tehneet kotiläksynsä erinomaisesti, ja molemmissa yrityksissä on asenne kohdillaan. Yrityksillä on hyvät tiimit ja edellytykset kasvuun. Lisäksi Rekillä on edellytykset kasvuun myös kotimaan rajojen ulkopuolelle.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Pirkanmaan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Niina Immonen, Business Tampere
  • Akira Ropo, Tampereen kauppakamari
  • Juuli Ahosola, Talenom
  • Marko Lukkari, Rastor-instituutti

Pirkanmaan Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Business Tampere, Rastor-instituutti, Talenom sekä Tampereen kauppakamari.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Amazing City Oy, Asensiot Oy, Finnish Education Group – FEG Oy, Jacomp Oy, Karpin Käsittely Oy, Kumppania Oy, Kärävä Oy, Random Potion Oy, Suomen Kolibri Oy, Suomen Nettikauppa SNK Oy, SW-GettingBetter, TidyFire Oy ja Tiketti Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Liisa Arvassalo
050 33 99 691
liisa.arvassalo@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme