Kasvu Open

Pirkanmaan Kasvupolku®: Voittajaksi valittiin Meluta Oy

Jaa

Kasvupolun voittaja Meluta Oy:n ainutlaatuinen idea vakuutti tuomariston, joka näki yritykselle potentiaalisen tuotteistamispolun sekä vahvan kansainvälisen potentiaalin.

Tulevaisuuden matkailun Kasvupolun voittajaksi valittiin tamperelainen Meluta Oy. Kunniamaininnan sai valkeakoskelainen Celt Oy

Kasvupolun voittaja Meluta Oy:n ainutlaatuinen idea vakuutti tuomariston, joka näki yritykselle potentiaalisen tuotteistamispolun sekä vahvan kansainvälisen potentiaalin.

Meluta Oy:n ydinosaaminen on sensoriteknologioissa ja signaalinkäsittelyssä. Yrityksen erityisosaamista ovat akustiset ja vibroakustiset (runkoäänet) mittaukset sekä niistä liikentoiminta-arvon tuottaminen algoritmien ja analyysien avulla. Yritys hallitsee myös sulautetun elektroniikan, radioteknologioiden, digitaalielektroniikan ja alhaisten tehonkulutuksen järjestelmien tutkimuksen, suunnittelun ja toteuttamisen.

Kasvupolun kunniamaininnan saaneessa Celt Oy:ssä tuomaristo näkee aitoa kansainvälistä potentiaalia. Yrityksen tuote on ympäristöystävällinen sekä skaalautuva.

Celt valmistaa teollisesti asuntoja massiivipuusta. Celt Moduulit ovat rakennuttajalle nopea ja kannattava tapa rakennuttaa kerros-, rivi-, luhti-, tai pientaloja. Tehdasolosuhteissa valmistettu koti on loppukäyttäjälle terveellinen, turvallinen ja viihtyisä. Yhteiskunnallisesti massiivipuurakentaminen on merkittävä tapa hillitä hiilidioksidipäästöjä. Yritys rakentamisen työmaalta hallittuihin ja kuiviin tehdasolosuhteisiin.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Tuomaristoon kuuluivat Akira Ropo (Kauppakamari), Petri Nykänen (BusinessTampere), Mika Hyvönen (MarkkinointiAkatemia), Niko Ruohonen (Azets) ja Irene Impiö (TE-Toimisto).

Pirkanmaan Kasvupolun polkukumppanit ovat Business Tampere, MarkkinointiAkatemiaTampereen KauppakamariTampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK sekä Pirkanmaan Kasvubuusti.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen on valittu mukaan Despro Engineering OyNomiCam OyNewspek OyJK Mikrobitekniikka OyIdeal Digi OyITfox OyKoodiakatemia ja Steamlane Oy Tampereelta, Stoorla Oy Valkeakoskelta, Dogdevelop Oy Vesilahdesta, Cleaner Future Oy Sastamalasta, Woolman Oy Jyväskylästä sekä Vision Infra Oy Hämeenlinnasta.

Lisätiedot

Satu Haka, 050 304 8779
satu.haka@roihu.com

Riina Haapasalmi, 050 477 8779
riina.haapasalmi@roihu.com

Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuoden 2019 aikana noin 400 yrityksen kasvusuunnitelmaa sparrataan yli tuhannen asiantuntijan voimin. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2019, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

*Kasvun Roihu Oy on Kasvu Open -tapahtumien valtuutettu järjestäjä ja voittoa jakamattoman Kasvu Open Oy:n osakas. Muut osakkaat ovat Keski-Suomen kauppakamari, Jyväskylän kaupunki ja Aava & Bang Oy.

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme