Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pirkkolan liikuntapuistolla synttärikekkerit

Jaa

Helsingin ensimmäinen liikuntapuisto, Pirkkolan liikuntapuisto, täytti tänä vuonna kunnioitettavat 50 vuotta. Merkkipäivää juhlitaan Pirkkolassa tiistaina 18.12.2018, jolloin Pirkkolan liikuntapuiston uimahalliin ja kuntosalille on maksuton sisäänpääsy kello 13.00-17.00.

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli kuvattuna vuonna 1976. Kuva: P. Lagus/Helsingin kaupunginmuseo
Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli kuvattuna vuonna 1976. Kuva: P. Lagus/Helsingin kaupunginmuseo

Tarjolla on muutakin maksutonta ohjelmaa, kun palloiluhallissa järjestetään joulujumppa, uimahallin opetusaltaassa pari vesijumppaa, isossa altaassa on suosittu vesiliikuntarata Wibit Aquatrack ja kuntosalilla on ohjaaja opastamassa punttailun maailmaan. Merkkipäiväkakkukahvit tarjoillaan 500 ensimmäiselle asiakkaalle kello 14.00 alkaen.

Pirkkolan liikuntapuiston synttärikekkerien ohjelma:
- Joulujumppa palloiluhallissa klo 13.00-13.50
- Vesiliikuntarata Wipit Aquatrack uimahallissa klo 14.00-16.00
- Vesijumppa klo 14.00-14.30 ja klo 14.30-15.00 opetusaltaassa 
- Ohjaaja kuntosalilla opastamassa 15.00-16.00

Pirkkolan liikuntapuiston synttärikekkereiden Facebook-tapahtuma.

Avainsanat

Kuvat

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli kuvattuna vuonna 1976. Kuva: P. Lagus/Helsingin kaupunginmuseo
Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli kuvattuna vuonna 1976. Kuva: P. Lagus/Helsingin kaupunginmuseo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kulttuuripalkinto Meeri Koutaniemelle, taiteilijapalkinnot Palefacelle, Valtteri Raekalliolle ja Milja Sarkolalle12.6.2019 00:00:00 EESTTiedote

Helsingin kulttuuripalkinto 2019 on myönnetty valokuvataiteilija, kuvajournalisti ja ihmisoikeusaktivisti Meeri Koutaniemelle. Palkinnon suuruus on 15 000 euroa. Vuoden taitelijapalkinnon saavat rap-artistina tunnettu Karri ”Paleface” Miettinen, tanssitaiteilija ja koreografi Valtteri Raekallio ja näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja ja teatteriohjaaja Milja Sarkola. Taitelijapalkinto on suuruudeltaan 5 000 euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme