Kustantamo S&S

Pitchaustaidot ovat kallisarvoista valuuttaa työelämässä

Jaa

Esiintymisvalmentaja Elsa Ervastin ja taloustoimittaja Joonas Turusen kirja Pitch! Innostavan tiivistämisen taito neuvoo kuinka kuka tahansa oppii tiivistämään viestinsä lyhyeksi ja vakuuttavaksi myyntipuheeksi. Persoonallinen esiintyminen on mahdollista myös ujoille ja jäykille. Olitpa yrittäjä, työntekijä, asiantuntija tai kulttuurin freelancer, kirjasta löytyvät vinkit täydelliseen myyntipuheeseen.

Pitchaus eli napakka myyntipuhe on välttämätön taito yhä kiivastahtisemmassa työelämässä. Omia ideoita ei voi hautoa vakan alla tai esitelmöidä niistä laveasti. On osattava kiteyttää ja vakuuttaa nopeasti. Innostavan tiivistämisen taitoa tarvitaan kasvuyrittäjyyden maailmassa, mutta myös minkä tahansa työpaikan palavereissa, apuraha- tai työhakemuksia tehdessä ja luovalla alalla.

Suomalaisille kirjoitettu teos käy läpi pitchauksen ja hyvän myyntipuheen elementtejä rakenteesta käytännön vinkkeihin, ja lukija oppii, mitä pitchaus käytännössä tarkoittaa. Kirjassa tutustutaan pitchauskulttuuriin ilmiönä ja pitchauksen teknisiin saloihin hauskoilla harjoituksilla.

Pitchiä voi tarkastella muun muassa seuraavien kysymysten avulla:

• Miten esiintyjä esiintyy?
• Miten hän käyttää ääntään ja kehonkieltään?
• Millainen on pitchin rakenne?
• Millaisia tarinoita esiintyjä kertoo?
• Miten esiintyjä on vuorovaikutuksessa yleisön kanssa?
• Millaista tunneilmaisua esiintyjä käyttää?

Oman näkemyksensä pitchaamisesta kertovat tunnetut sijoittajat, taiteilijat ja yrittäjät, kuten Saga Forss, Peter Vesterbacka, Riku Asikainen ja Katriina Haikala. Lisäksi kirjassa analysoidaan muun muassa pääministeri Sanna Marinin puhetta.

Elsa Ervasti & Joonas Turunen: Pitch! Innostavan tiivistämisen taito,
216 sivua

Ilmestyy 22.9., pdf saatavilla.

Arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt: johanna.forss@sets.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme