Restel OyRestel Oy

Pitkä odotus päättyy – Taco Bell avaa uuden ravintolan Lappeenrantaan

Jaa

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju laajenee pitkän odotuksen jälkeen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, Lappeenrantaan. Uusi ravintola sijaitsee kauppakeskus Armadassa ja aukeaa kesällä. Samoihin tiloihin muuttaa myös uudistunut Rax Pizzabuffet.

Taco Bellin suosittuja Crunchwrap Supremejä saa pian myös Lappeenrannassa.
Taco Bellin suosittuja Crunchwrap Supremejä saa pian myös Lappeenrannassa.

Taco Bell fanien pitkä odotus päättyy, kun uusi ravintola aukeaa kesäkuussa Lappeenrantaan. Uusi ravintola sijaitsee hyvällä paikalla kävelykadun varrella kauppakeskus Armadan katutasossa. Uuteen Taco Bell -ravintolaan saadaan myös terassi.

”Etsimme pitkään sopivaa liiketilaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, kunnes haaviin osui Lappeenrannan loistava liiketila kauppakeskus Armadassa. Olemme erittäin otettuja, että Taco Belliä on odotettu näin suurella innolla myös muualle Suomeen, ja vihdoin pääsemme näihin toiveisiin vastaamaan”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Uudessa Taco Bell -ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa ja avausta varten rekrytoidaan noin 30 uutta työntekijää. Modernista ja urbaanista elämäntavasta ja kalifornialaisista juuristaan tunnetussa Taco Bell -ravintolassa on avoin keittiö, joka toimii näyttämönä tilauksesta valmistettaville herkuille. Keittiössä valmistuvat Taco Bellin suositut innovaatiotuotteet Crunchwrap Supreme ja Tacos Supreme sekä herkulliset burritot, bowlit ja quesadillat.

Uudet tilat myös Rax Pizzabuffetille

Taco Bell -ravintolan lisäksi samaan liiketilaan aukeaa uudistunut Rax Pizzabuffet -ravintola, joka sijaitsee tällä hetkellä Lappeenrannan kauppatorin laidalla. Uusien tilojen myötä Rax Pizzabuffet kokee ilmeen kohotuksen ja saa myös terassin. Uusiin ravintolatiloihin mahtuu asioimaan kerralla 150 pizzan ystävää.

”Raxin ja Taco Bellin yhteiset liiketilat tarjoavat asiakkaille entistä enemmän valinnan varaa, kun ravintolasali ja terassi ovat yhteiset. Enää ei tarvitse kiistellä syödäänkö pizzaa vai tacoja, kun voi valita molemmat!”, iloitseeTaco Bell- ja Rax Pizzabuffet -ketjujen Brand Manager Alina Niemi.

Taco Bell -ravintolassa kiinnitetään erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja ostamisen sujuvuuteen esimerkiksi itsepalvelukassojen muodossa. Sekä Taco Bell- että Rax Pizzabuffet -ravintoloissa voi etukäteistilauksen hoitaa mobiilisti Restis-sovelluksella.

”Itsepalvelukassat ja Restis sujuvoittavat ostamista varsinkin silloin, kun asiakkaita on paljon ja jonot äityvät pitkiksi. Näiden uusien kanavien kautta tilattaessa oma tilaus ohittaa muutaman jonottavan asiakkaan helposti, kannattaa siis rohkeasti kokeilla”, kannustaa Taco Bell Suomen aluepäällikkö Marko Virtanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Taco Bell Suomi ja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Taco Bellin suosittuja Crunchwrap Supremejä saa pian myös Lappeenrannassa.
Taco Bellin suosittuja Crunchwrap Supremejä saa pian myös Lappeenrannassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. Yhdysvaltojen ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa yhteensä 27 maassa ja brändin tavoitteena on laajentaa kansainvälinen toimintansa tuhanteen ravintolaan vuoteen 2022 mennessä. Yritys ja sen franchise-sopimuksella toimivat yrittäjät pyörittävät yhteensä yli 7 000 ravintolaa, joiden myynti on yli 9 miljardia dollaria vuodessa. Vuoteen 2022 mennessä brändi haluaa saavuttaa maailmanlaajuisesti 15 miljardin dollarin myynnin ja operoida yhteensä 9 000 ravintolaa.

Rax Pizzabuffet on helppo, nopea ja edullinen perheravintola, jonka monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pizzasta salaattiin. Rax Buffet -ravintoloissa voit syödä ja juoda kiinteällä hinnalla aina omalla maulla. Rax Buffetin tuotteita voit ostaa myös mukaan. Vuonna 1994 perustettuun Rax Buffet -ketjuun kuuluu 27 ravintolaa 21 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme