Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Pitkäaikaissairauksien teemapäivä lähineuvontapisteellä Järvenpäässä 16.11.22

Jaa

Keusoten sosiaali- ja terveyspalveluiden lähineuvontapiste järjestää pitkäaikaissairauksien hoitoon liittyvän teemapäivän keskiviikkona 16.11. klo 13–15 JUSTin toisessa kerroksessa.

Tule tutustumaan lähineuvontapisteeseen ja hakemaan viimeisintä tietoa pitkäaikaissairauksien hoitoon liittyvistä asioista.

Tavattavissa ovat muun muassa seuraavat toimijat:

  • Keusoten perusterveydenhuolto: pitkäaikaissairauksien hoitopolut
  • Keusoten hyvinvoinnin- ja terveyden edistäminen
  • IBD ja muut suolistosairaudet ry
  • Järvenpään Seudun Diabetesyhdistys
  • Järvenpään Sydänyhdistys Ry
  • Keski-Uudenmaan Hengitysyhdistys

Paikalla on Keusoten lisäksi kolmannen sektorin edustajia esittelemässä toimintaansa.

Keusoten lähineuvontapiste on pilottikokeilu vuoden loppuun, ja avoinna vuoden loppuun arkipäivisin 9—15. Neuvontapisteellä on sosiaali- ja terveyspalvelujen työntekijä tavattavissa. Kokeilun pohjalta Keusote linjaa toiminnan mahdollisesta jatkumisesta ja laajentumisesta kattamaan paremmin eri Keusoten alueita.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Inka Pulkkinen, hankekoordinaattori, Tulevaisuuden sote-keskus -hanke, inka.pulkkinen@keusote.fi, p. 050 497 2997

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Aluehallituksen päätöksiä 23.11.2224.11.2022 12:51:36 EET | Tiedote

Aika 22.11.2022, klo 14:30 Paikka Teams Käsitellyt asiat § 173 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksessa. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 174 Tiedoksi Esitys: Aluehallitus päättää merkitä asiat tiedoksi. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 175 Aluehallituksen ja aluevaltuuston kokousaikataulu keväällä Esitys: 1. Aluehallitus päättää pitää kokouksensa vuoden 2023 keväällä oheisen liitteen mukaisesti. 2. Aluehallitus päättää ehdottaa aluevaltuustolle, että se hyväksyy vuoden 2023 kevään kokousaikataulun seuraavasti: · torstaina 16.2.2023 klo 18 · torstaina 30.3.2023 klo 18 · torstaina 27.4.2023 klo 18 · torstaina 25.5.2023 klo 18 · torstaina 15.6.2023 klo 18 Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme