Veikkaus

Pitkävedosta 81 000 euroa Helsingin Jätkäsaareen omalla ”monarilla”

Jaa

Kolmen kohteen Pitkäveto toi 81 000 euron voiton nettipelaajalle Helsingin Jätkäsaareen (kierros 4/2018). Voittaja pelasi kolmen kohteen Pitkävetonsa kuin Monivedon, sillä hän haki kaikkiin kolmeen kohteeseen nimenomaan oikean tuloksen. Peli maksoi 40 euroa.

Voittopelissä oli kussakin kolmesta ottelusta kaksi tulosvaihtoehtoa. Kaikissa tapauksissa isompikertoiminen osui.
Voittopelissä oli kussakin kolmesta ottelusta kaksi tulosvaihtoehtoa. Kaikissa tapauksissa isompikertoiminen osui.

Voittaja pelasi kahta eri tulosta kuhunkin kolmesta kohteesta, jotka olivat Bristol City-Manchester City Englannin liigacupin välierässä, Sevilla-Atletico Madrid Espanjan cupissa ja HIFK-Ilves Liigassa. Kun panos oli 5,00 euroa, pelin hinnaksi muodostui 40,00 euroa (2 x 2 x 2 =8. 8 x 5,00 = 40,00).

Bristol Cityn ja Manchester Cityn ottelussa valinnat olivat 1-2 ja 2-3, joista jälkimmäinen toteutui kertoimella 27,00. Tipalla oli, sillä vieraiden Kevin de Bruyne teki voittomaalin, kun erotuomarin antamalla lisäajalla mentiin jo kuudetta minuuttia. Sitä ennen kotijoukkueen Aden Flint oli tuonut pelin tasan 2-2:een – tämäkin lisäajalla, 94. minuutilla. 1-2:n kerroin olisi ollut 8,60.

Espanja cupin Copa del Reyn puolivälierän toisessa osaottelussa Sevilla pommitti 3-1-voiton yleensä äärimmäisen tiukasti puolustavasta Atletico Madridista ja meni jatkoon yhteismaalein 5-2. Helsinkiläisvoittajalla oli otteluun kaksi tulosvaihtoehtoa, 1-0 ja 3-1. Jälkimmäinen osui kertoimella 24,00, kun 1-0-tuloksen kerroin olisi ollut 8,80.

Kolmas ottelu oli kotimaisesta Liigasta. HIFK voitti Ilveksen 3-0. Ottelun maalit tehtiin kahdessa ensimmäisessä erässä ja kolmas pelatiin maaleitta. Voittajan vaihtoehdot olivat 3-0 ja 4-2, ja jälleen isompi kerroin toteutui. 3-0:n kerroin oli 25,00 ja 4-2:n 19,00.

Voittopelin kerroin oli 16 200,00, mikä toi viiden euron panoksella 81 000,00 euroa.

- Näinkin voi Pitkävetoa pelata, ikään kuin Monivetona, jossa veikataan otteluiden oikeita tuloksia. Voittajalla oli selvästi hahmotettuna kohdeotteluiden voimasuhteet, kertoo Pitkävedoin tuotepäällikkö Niko Marttinen Veikkauksesta.

Veikkauksessa 1998 kehitetystä Monivedosta voittopeli poikkesi siinä, että kohteet olivat kahdesta eri lajista, jalkapallosta ja jääkiekosta.

- Monivedossa kohteet ovat aina samasta lajista ja sarjasta ja ne pelataan samana päivänä. Kohdeotteluiden määrä vaihtelee kahdesta viiteen. Vähimmäispanos on 0,05 euroa, kun Pitkävedossa yhden koko pelin vähimmäishinta on euron. Voittopelin olisi siis voinut pelata pienemmillään 0,20 euron panoksella, jolloin peli olisi maksanut 1,20 ja tuonut 3 240 euron voiton, laskee muuttuvakertoimisten pelien tuotepäällikkö Miikka Nurmi Veikkauksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Voittopelissä oli kussakin kolmesta ottelusta kaksi tulosvaihtoehtoa. Kaikissa tapauksissa isompikertoiminen osui.
Voittopelissä oli kussakin kolmesta ottelusta kaksi tulosvaihtoehtoa. Kaikissa tapauksissa isompikertoiminen osui.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme