Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

PK Keränen ja Valtteri Laurell duona Savoyssa 13.6.

Jaa

Savoy-teatteri järjestää kesäkuussa turvavälikonsertteja

Valtteri Laurell (vas), PK Keränen
Valtteri Laurell (vas), PK Keränen

Savoy-teatteri avaa ovensa ensimmäisten joukossa ja tarjoaa kesäkuun aikana useita turvavälikonsertteja. Niissä myydään 750 hengen konserttisaliin vain osa paikoista – reiluin turvavälein.

22-Pistepirkosta tuttu PK Keränen ja mm. Ricky-Tick Big Bandin Valtteri Laurell Pöyhönen esiintyvät duona Savoyssa lauantaina 13.6. klo 18.

Keränen on Suomen arvostetuimpia rock-muusikoista. Hän on itseoppinut kitaristi, omintakeisen lauluäänen omaava solisti, säveltäjä ja sanoittaja, joka on vuodesta 1982 vaikuttanut legendaarisessa 22-Pistepirkossa.  

Yhtyeen jäätyä tauolle Keränen alkoi valmistella ensimmäistä sooloalbumiaan, joka julkaistiin  tammikuussa 2020. Albumin nimi on Serobi Songs, ja sen teossa vahvana tukipilarina toimi Valtteri Laurell, Suomen eturivin jazzmuusikko, säveltäjä ja kapellimestari. Valtteri Laurell Pöyhönen tunnetaan muun muassa yhtyeistään Dalindeo sekä Ricky-Tick Big Band. 

Millaista on Serobi Songs -albumin musiikki? Sitä voisi kuvailla kauttaaltaan koukuttavaksi, mutta samalla myös sofistikoituneeksi. Serobi Songs on kuin lasillinen laadukasta punaviiniä nautittuna hyvässä seurassa autotallissa! 

Savoy-teatterin konserteissa pyritään takaamaan kaikille osallistujille mahdollisimman turvallinen konserttikokemus ennakkojärjestelyin ja tehostetuin hygieniaratkaisuin. Vaatesäilytystä ei ole käytössä, vaan yleisö ottaa takit mukaan saliin. Yleisön edustajia kehotetaan pysymään kotona, mikäli he potevat mitä tahansa flunssan oireita tai kuuluvat koronaviruksen altistusketjuun. Lipulla on tällöin palautusoikeus.  

Konserteissa ei ole väliaikaa. Virvokkeet voi tilata etukäteen verkkokaupasta lippujen oston yhteydessä. Ne toimitaan yleisölle ennakkoon omalle istumapaikalle.

Savoy: PK Keränen & Valtteri Laurell 

Lauantaina 13.6.2020 klo 18.00

Turvavälikonsertti, yleisömäärä max. 120 henkeä 750 hengen katsomossa 

Kesto: n. 65 min, ei väliaikaa 

Lipunmyynti alkaa tänään perjantaina 29.5. klo 15.30 lippu.fi

Liput:

1 hlön lippu: 29 € + toimitusmaksu

2 hlön lippu: 55 € + toimitusmaksu

4 hlön lippu: 107 € + toimitusmaksu

Tuotanto: Savoy-teatteri 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Sirpa Hynninen, tuottaja, Savoy-teatteri
tel. +358 50 428 0365, sirpa.hynninen@hel.fi

Kuvat

Valtteri Laurell (vas), PK Keränen
Valtteri Laurell (vas), PK Keränen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

750-paikkainen Savoy-teatteri on kansainvälinen konserttisali keskellä Helsinkiä. Sen ohjelmistossa painottuvat maailmanmusiikki, jazz, musiikkiteatteri ja elokuva. Savoy-teatterissa vierailee vuosittain noin 200 artistia tai esiintyjäryhmää.

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki

www.savoyteatteri.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kallion kirjaston pyörälähetti toimittaa kuntoiluvälineitä kotiovelle 8.7. alkaen6.7.2020 11:30:00 EESTTiedote

Helsingin kaupunginkirjasto toteuttaa kesäkampanjan, jossa pyörälähetti toimittaa kirjastosta lainattuja kuntoiluvälineitä kotiin riskiryhmiin kuuluville. Lainattavana on askelmittareita käsipainoja, nilkkapainoja, kävelysauvoja, punnerruskahvoja, pilatespalloja, tasapainotyynyjä, vastuskuminauhoja ja venyttelynauhoja. Pyörälähetti-palvelu on tarjolla 8.7.–28.8. välisen ajan.

A bike messenger from Kallio Library will be making exercise equipment home deliveries starting from 8 July6.7.2020 11:28:00 EESTPress release

Helsinki City Library is implementing a summer campaign, in which a bike messenger will be delivering exercise equipment borrowed from the library home to people at highest risk from coronavirus. Customers may borrow pedometers, dumbbells, ankle weights, walking poles, press-up handles, pilates balls, balance pads, and exercise and resistance bands. The bike messenger service is available 8 July–28 August.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme