PlusTerveys

PlusTerveyden 5 hammaslääkäriasemaa valittavissa Tampereen seudun hammashoidon valinnanvapauskokeilussa

Jaa

Tampereen seudun suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa tamperelaiset ja kuuden Tampereen lähikunnan asukkaat voivat touko-kesäkuun vaihteessa valita suun terveydenhuollon toimipisteen yksityisten ja julkisten palveluntuottajien hammashoitoloista. PlusTerveyden yksilöllisistä hammaslääkäriasemista valittava on Tampereelta PlusTerveys Hammasasema Valo, PlusTerveys Hammasasema Loiste, PlusTerveys TempoDent ja PlusTerveys TempoDent Lielahti sekä Kangasalta PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema.

PlusTerveys on mukana palveluntuottajana Tampereen seudun suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa. Tampereen ja lähikuntien asukkaat voivat valita oman hammashoitolansa kokeilussa mukana olevista yksityisistä hammaslääkäriasemista tai julkisista hammashoitoloista. Hammashoidon hinta määräytyy julkisen hammashoitolan asiakasmaksujen mukaisesti. Valinnan pääsee tekemään 31.5.2018 netissä.

PlusTerveyden yksilöllisillä hammaslääkäriasemilla on tarjolla kattavasti korkealaatuisia hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita. Kokeilussa mukana olevat hammaslääkäriasemat ovat Tampereen keskustassa PlusTerveys TempoDent, PlusTerveys Hammasasema Valo ja PlusTerveys Hammasasema Loiste sekä Kauppakeskus Lielahtikeskuksessa PlusTerveys TempoDent Lielahti. Myös PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkärikeskus on kokeilukuntien asukkaiden valittavana, vaikka kangasalalaiset eivät ole kokeilun piirissä.

”Meillä hyvä hoito perustuu aina kliiniseen laatuun ja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä kannustamaan asiakkaita säännölliseen hammashoitoon. Tarvitaan myös inhimillistä kohtaamista ja miellyttäviä asiakaskokemuksia,” PlusTerveyden kehitysjohtaja Miina Pulkkinen sanoo.

”Tärkein syy lähteä mukaan kokeiluun oli asiakkaidemme toive olla mukana valittavien hammaslääkäriasemien joukossa. Lähdimme mukaan kokeiluun osin myös sen vuoksi, että se on hyvä mahdollisuus olla mukana hankkimassa kokemuksia mahdollisen sote-uudistuksen mukaisesta toiminnasta. Lisäksi näimme Tampereen seudun kokeilussa hyviä elementtejä, joita kannattaa kokeilla.”  

Tampereen kaupunki hyväksyttiin joulukuussa 2017 mukaan sosiaali- ja terveysministeriön suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeiluun vuodelle 2018. Tampereen lisäksi kokeilussa ovat mukana Nokia, Lempäälä, Pirkkala. Orivesi, Vesilahti ja Valkeakoski. Kokeilussa kokeilukuntien asukkaat voivat valita perushammashoidon palveluntuottajan mukana olevien palveluntuottajien joukosta. Erikoishammashoito ei sisälly kokeiluun. Lisätietoja kokeilusta, ohjeet ja aikataulut valinnan tekemiseen löytyvät Tampereen kaupungin sivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

PlusTerveys
PlusTerveys
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 351 040https://www.plusterveys.fi/

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpiin lukeutuva yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 127 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistavat siellä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 116 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PlusTerveys

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme