PlusTerveys

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku laajentaa hammaslääkäripalveluitaan Jämsään

Jaa

Keski-Suomessa toimiva PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku on ostanut hammaslääkäri Hannele Koiviston liiketoiminnan Jämsässä 15.10.2017 alkaen.

Hammaslääkäriasema Hammassirkun tavoitteena on turvata hammashoitopalveluiden jatkuvuus Jämsässä. Jatkossakin toimipiste säilyy paikallisena, laadukkaan asiakaspalvelun paikkana. Hammaslääkäri Hannele Koivisto jatkaa hammaslääkärivastaanotolla kevääseen 2018 asti.

”Hammassirkku tarjoaa Jämsässä yleishammaslääkärin ja suuhygienistin palvelut. Tarvittaessa käytössä on myös Hammassirkun kattavat erikoishammaslääkäripalvelut”, Hammassirkun toimintaa johtava erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola kertoo. 

”Jämsän alueella on erityisesti tarvetta ns. perushammashoidolle, joka tuleekin olemaan merkittävässä roolissa tarjoamassamme hoidossa. Pyrimme ennaltaehkäisemään ongelmia suun terveydessä panostamalla erityisesti iensairauksien hoitoon.”

Toiminnallisesti Jämsällä sijaitseva hammaslääkärivastaanotto yhdistyy Hammassirkun Jämsänkoskella toimivan vastaanoton kanssa. Jämsän ja Jämsänkosken vastaanotoilla toimii lokakuun puolivälistä alkaen kolme hammaslääkäriä, suukirurgian erikoishammaslääkäri, kaksi suuhygienistiä ja kolme hammashoitajaa.

”Hampaiden leikkaukselliset poistot sekä hammasimplanttien tekeminen keskitetään Jämsänkoskelle perustettavaan suukirurgiseen yksikköön. Tällä tavoin pystymme parantamaan alueen suun terveydenhuollon palveluja”, sanoo Meriläinen-Vapola.

Hammasproteettiset työt tehdään yhteistyössä Hammassirkun Jyväskylässä toimivien protetiikan erikoishammaslääkäreiden ja Hammassirkun oman hammasteknisen laboratorion kanssa. 

Hammassirkku on kasvanut Keski-Suomessa

Vuonna 1999 toimintansa aloittanut PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku on kasvanut merkittävimmäksi Keski-Suomen yksityisistä hammaslääkäriasemista.

Hammassirkulla on kaksi toimipistettä Jyväskylän keskustassa sekä toimipisteet Jämsänkoskella ja Saarijärvellä. Lisäksi Hammassirkulla on Jyväskylässä oma hammaslaboratorio, joka toimii kiinteänä osana hoitotiimiä hammasimplanttien ja muiden esteettisten ratkaisujen suunnittelussa. Henkilökuntaa PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkussa on yli 50. 

Hammassirkku on osa suomalaista terveydenhuoltopalveluita tuottavaa PlusTerveyttä.

Yhteyshenkilöt

Erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola, 040 590 6929 tai sirkku.merilainen-vapola@plusterveys.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PlusTerveys
PlusTerveys
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 351 040https://www.plusterveys.fi/

PlusTerveys on maamme suurimpiin lukeutuva yksityisiä terveydenhuollon palveluja tuottava yritys ja suun terveydenhuollon palveluiden tuottajana Suomen suurin. Kotimaisen PlusTerveyden omistavat yhtiössä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveydessä työskentelee 1200 ammattilaista noin 100 paikkakunnalla. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 113 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PlusTerveys

PlusTerveyden 5 hammaslääkäriasemaa valittavissa Tampereen seudun hammashoidon valinnanvapauskokeilussa25.5.2018 11:17Tiedote

Tampereen seudun suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa tamperelaiset ja kuuden Tampereen lähikunnan asukkaat voivat touko-kesäkuun vaihteessa valita suun terveydenhuollon toimipisteen yksityisten ja julkisten palveluntuottajien hammashoitoloista. PlusTerveyden yksilöllisistä hammaslääkäriasemista valittava on Tampereelta PlusTerveys Hammasasema Valo, PlusTerveys Hammasasema Loiste, PlusTerveys TempoDent ja PlusTerveys TempoDent Lielahti sekä Kangasalta PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme