PlusTerveys

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku laajentaa palvelujaan Jyväskylässä

Jaa

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku on avannut uuden vastaanoton Seppälän kaupunginosaan, uuden Seppälääkärit –lääkäriaseman yhteyteen. Uusi hammaslääkäriasema aloitti toimintansa 10.1.2018.

Seppälän hammaslääkärivastaanoton palvelutarjonta täydentää Hammassirkun muiden hammaslääkäriasemien palveluita muun muassa tarjoamalla Keski-Suomen alueen lapsille mahdollisuuden päästä ilta-aikaan vanhempiensa kanssa lasten hammashoidon erikoishammaslääkärin hoitoon.

Lasten ja pelkopotilaiden lisäksi Seppälääkäreiden yhteydessä toimivan vastaanoton hoitotarjonnassa pääpaino on työterveyshammashoidossa sekä esimerkiksi uniapneapotilaiden moniammatillisen terveydenhoidon toteutuksessa.

Hammassirkku on kasvanut merkittäväksi suun terveydenhuollon asiantuntijaorganisaatioksi Keski-Suomessa

Vuonna 1999 toimintansa aloittanut PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku on kasvanut suurimmaksi Keski-Suomen yksityisistä hammaslääkäriasemista. Se tarjoaa Suomenkin mittakaavassa erityisen laajan erikoishammaslääkäreiden asiantuntijaverkoston, jonka myötä Hammassirkku on toiminut jo vuosien ajan myös merkittävänä suun terveydenhuollon täydennyskouluttajana Keski-Suomessa.

Hammassirkulla on Jyväskylässä kolme hammaslääkäriasemaa, lisäksi sillä on toimipisteet Saarijärvellä, Jämsässä ja Jämsänkoskella sekä oma hammaslaboratorio. Hammassirkussa työskentelee yli 60 hammashoidon ammattilaista. Hammassirkun toimintaa johtaa protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: erikoishammaslääkäri, vastaanottotoiminnan johtaja Sirkku Meriläinen-Vapola, 040 590 6929, sirkku.merilainen-vapola@plusterveys.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PlusTerveys
PlusTerveys
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 351 040https://www.plusterveys.fi/

PlusTerveys on maamme suurimpiin lukeutuva yksityisiä terveydenhuollon palveluja tuottava yritys ja suun terveydenhuollon palveluiden tuottajana Suomen suurin. Kotimaisen PlusTerveyden omistavat yhtiössä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveydessä työskentelee 1200 ammattilaista noin 100 paikkakunnalla. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 113 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PlusTerveys

PlusTerveyden 5 hammaslääkäriasemaa valittavissa Tampereen seudun hammashoidon valinnanvapauskokeilussa25.5.2018 11:17:39Tiedote

Tampereen seudun suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa tamperelaiset ja kuuden Tampereen lähikunnan asukkaat voivat touko-kesäkuun vaihteessa valita suun terveydenhuollon toimipisteen yksityisten ja julkisten palveluntuottajien hammashoitoloista. PlusTerveyden yksilöllisistä hammaslääkäriasemista valittava on Tampereelta PlusTerveys Hammasasema Valo, PlusTerveys Hammasasema Loiste, PlusTerveys TempoDent ja PlusTerveys TempoDent Lielahti sekä Kangasalta PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme