PlusTerveys

PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema avaa tammikuussa

Jaa

Yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tarjoava PlusTerveys avaa hammaslääkäriaseman Kangasalan keskustassa vuoden 2018 alussa.

PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema aloittaa toimintansa maanantaina 8.1.2018. Hammaslääkäriasemalla työskentelevät hammaslääkäri Riina Jokiniemi ja asemavastaavana toimiva suuhygienisti Marjaana Tapanila.

”Meille on tärkeää tarjota Kangasalan ja lähialueen asukkaille laadukasta hammashoitoa paikallisista lähtökohdista. On tärkeää, että asiakas saa suun terveydenhuollon palvelut omassa asiointikunnassaan”, PlusTerveyden lääketieteellinen johtaja Kaj Karlsson sanoo.

Uusi sylkitesti auttaa selvittämään suun kunnon

Kangasalan Hammaslääkäriasemalla panostetaan erityisesti perushammashoitoon sekä ennaltaehkäisevään suun terveydenhoitoon. Tätä tukee Kangasalalla käyttöön otettava Periosafe-sylkitesti, jonka avulla voidaan mitata hoidon tarve potilaan syljestä.

”Testissä arvioidaan suun entsyymiä, jota esiintyy kollageenin hajoamisen yhteydessä. Kollageenin hajoaminen viittaa ongelmiin hampaiden kiinnityskudoksessa. Parhaassa tapauksessa testi voi paljastaa mahdollisesti tulossa olevat ongelmat ennen kuin suussa näkyy selkeitä muutoksia. Testin avulla voidaan välttää vakavien ja vaikeasti hoidettavien vaurioiden syntymistä ennaltaehkäisevällä hoidolla”, Karlsson kertoo.

Kangasalan Hammaslääkäriaseman avajaisia vietetään 8.2.2018 klo 16-18. 

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PlusTerveys
PlusTerveys
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 351 040https://www.plusterveys.fi/

PlusTerveys on maamme suurimpiin lukeutuva yksityisiä terveydenhuollon palveluja tuottava yritys ja suun terveydenhuollon palveluiden tuottajana Suomen suurin. Kotimaisen PlusTerveyden omistavat yhtiössä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveydessä työskentelee 1200 ammattilaista noin 100 paikkakunnalla. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 113 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PlusTerveys

PlusTerveyden 5 hammaslääkäriasemaa valittavissa Tampereen seudun hammashoidon valinnanvapauskokeilussa25.5.2018 11:17Tiedote

Tampereen seudun suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa tamperelaiset ja kuuden Tampereen lähikunnan asukkaat voivat touko-kesäkuun vaihteessa valita suun terveydenhuollon toimipisteen yksityisten ja julkisten palveluntuottajien hammashoitoloista. PlusTerveyden yksilöllisistä hammaslääkäriasemista valittava on Tampereelta PlusTerveys Hammasasema Valo, PlusTerveys Hammasasema Loiste, PlusTerveys TempoDent ja PlusTerveys TempoDent Lielahti sekä Kangasalta PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme