PlusTerveys

PlusTerveys vahvistaa asemaansa kehittämällä konsernirakennettaan

Jaa

Suomalainen terveydenhuoltopalveluja tuottava PlusTerveys Oy vahvistaa asemaansa siirtämällä terveyspalveluiden liiketoimintansa 100 %:sti omistamiinsa tytäryhtiöihin 1.1.2018 alkaen.

PlusTerveys Oy:n tytäryhtiöt 1.1.2018 alkaen ovat:

  • PlusTerveys Hammaslääkärit Oy (hammaslääkäripalvelut)
  • PlusTerveys Lääkärit Oy (lääkäri- ja fysioterapiapalvelut)
  • PlusTerveys Kvalident Oy (hammaslaboratoriopalvelut)

Liiketoimintasiirto ei vaikuta PlusTerveyden päivittäiseen toimintaan eikä työntekijöiden asemaan tule muutoksia. PlusTerveys säilyy edelleen täysin suomalaisena hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisten omistamana yhtiönä.

Liiketoimintasiirroilla vastataan toimintaympäristön muutoksiin

Uuden yhtiörakenteen avulla mahdollistetaan asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin ja toimintaympäristön muutoksiin vastaaminen. Liiketoimintasiirrot ovat osa PlusTerveyden valmistautumista sote-uudistukseen.

”Uskon, että toimintamme on selkeämpää niin asiakkaan kuin johtamisenkin kannalta, kun eri liiketoiminnot ovat omissa yhtiöissään. Tytäryhtiöt pystyvät paremmin keskittymään juuri oman liiketoiminta-alueensa kehittämiseen ja sote-valmistautumiseen”, PlusTerveyden toimitusjohtaja Eila Annala kertoo.

PlusTerveyden liiketoimintasiirroilla ei ole henkilöstövaikutuksia. PlusTerveys Oy:n sekä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n ja PlusTerveys Lääkärit Oy:n toimitusjohtajana toimii Eila Annala. PlusTerveys Kvalident Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Harri Repo.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PlusTerveys
PlusTerveys
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 351 040https://www.plusterveys.fi/

PlusTerveys on maamme suurimpiin lukeutuva yksityisiä terveydenhuollon palveluja tuottava yritys ja suun terveydenhuollon palveluiden tuottajana Suomen suurin. Kotimaisen PlusTerveyden omistavat yhtiössä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveydessä työskentelee 1200 ammattilaista noin 100 paikkakunnalla. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 113 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PlusTerveys

PlusTerveyden 5 hammaslääkäriasemaa valittavissa Tampereen seudun hammashoidon valinnanvapauskokeilussa25.5.2018 11:17Tiedote

Tampereen seudun suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa tamperelaiset ja kuuden Tampereen lähikunnan asukkaat voivat touko-kesäkuun vaihteessa valita suun terveydenhuollon toimipisteen yksityisten ja julkisten palveluntuottajien hammashoitoloista. PlusTerveyden yksilöllisistä hammaslääkäriasemista valittava on Tampereelta PlusTerveys Hammasasema Valo, PlusTerveys Hammasasema Loiste, PlusTerveys TempoDent ja PlusTerveys TempoDent Lielahti sekä Kangasalta PlusTerveys Kangasalan Hammaslääkäriasema.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme