Vaasan kaupunki - Vasa stad

Pohjanmaan III sosiaali- ja terveystieteiden päivät 15.–16.11. kokoavat asiantuntijat yhteen

Jaa

Pohjanmaan III sosiaali- ja terveystieteiden päivät järjestetään tänä vuonna Alere-talossa Palosaaren kampuksella 15.-16.11.2018. Päiviä isännöi Vaasan kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämän vuoden teemana on: Tiede, tutkimus ja kehittäminen muutoksessa.

Palosaaren kampus
Palosaaren kampus

Päiville osallistuvat alan opiskelijoiden lisäksi sosiaali- ja terveystieteiden kouluttajat, käytännön ammattilaiset ja tutkijat sosiaali- ja terveystieteiden aloilta sekä muut, jotka ovat kiinnostuneita tutkimuksesta ja kehittämisestä.

Enemmän puhujia Pohjanmaan ulkopuolelta

– Kolmansilla sosiaali- ja terveystieteiden päivillä on puhujia ja osallistujia ympäri Suomen. Yksi mielenkiintoinen puheenaihe on arkivaikuttavuus. Dosentti Antti Malmivaara puhuu perjantaina 16.11. aiheesta: Miten edistää arkivaikuttavuutta terveydenhuollossa? Puheenvuorossaan Malmivaara tuo esille, miten arkivaikuttavuutta tutkitaan, kertoo asiantuntija Raimo Isoaho, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Päivien abstraktisessioissa käsitellään seuraavia mielenkiintoisia aiheita, kuten Palvelumuotoilu kehittämisvälineenä, Omaishoitajien kouluttaminen sekä Maahanmuuttajien sosiaalinen vahvistaminen.

Yleisöluento aiheesta Työkykyisenä töissä – terveenä eläkkeelle

Kaikilla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan yleisöluentoa: Työkykyisenä töissä – terveenä eläkkeelle. Luennoitsija on professori Clas-Håkan Nygård, Tampereen yliopistolta. Luento pidetään torstaina 15.11. klo 16 Palosaaren kampuksella Alere-talossa, osoitteessa Wolffintie 31, Vaasa. Yleisöluento on kaksikielinen.

– Vaasan kaupunki on paras taho järjestämään Pohjanmaan sosiaali- ja terveystieteiden, sillä täällä yliopisto, korkeakoulut ja toisen asteen oppilaitokset voivat hyvin. Vaasan kaupunki haluaa kehittää eteenpäin kaikkien oppilaitosten koulutus- ja tutkimustyötä. Meillä Pohjanmaalla on laajasti monipuolista sosiaali- ja terveystiedettä, kertoo Isoaho.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Asiantuntija Raimo Isoaho puh. 040 177 9689 tai 044 712 7880, raimo.isoaho@vaasa.fi

Kuvat

Palosaaren kampus
Palosaaren kampus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

///KORJATTU TIEDOTE///Lähiseudun artistit esittelevät musiikkiaan Feasta-katselmuksissa 20.3. ja 3.4.15.3.2019 12:02:36 EETTiedote

(korjattu kohta kursiivilla) Feasta-katselmuksissa 16 artistia tai bändiä esittelevät musiikkiaan median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä. Katselmukset ovat ilmaisia ja avoimia yleisölle. Katselmukset pidetään Ritzissä keskiviikkona 20.3. sekä 3.4. klo 17-22.30 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä. Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista kertoo, että kaikki ilmoittautuneet mahtuivat mukaan. Hän toivookin paikalle runsaasti yleisöä kuuntelemaan lähiseudun artisteja. - Kannattaa tulla kuuntelemaan myös vierailevien asiantuntijoiden pitämiä koulutuksia. Lisää tietoa löytyy Feastan fb-sivulta, Bäckman vinkkaa. Katselmusten esiintyjät Keskiviikkona 20.3. esiintyvät: Pholexia, Lies Never More, AfterEnd, Tulenkulkijat, Unelmasikiö, Wehreä, Speechless Valley ja MC Hylje. Keskiviikkona 3.4. esiintyvät: Entusiasti & eksyneet, T&The

///KORRIGERAT MEDDELANDE///Artisterna i närområdet presenterar sin musik under Feasta-mönstringarna 20.3 och 3.415.3.2019 12:02:04 EETTiedote

(korrigeringar kursiverade) Under Feasta-mönstringarna presenterar 16 artister eller band sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer. I mönstringarna deltar också gästande experter som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips. Till mönstringarna är det gratis inträde och de är öppna för publiken. Mönstringarna arrangeras i Ritz onsdag 20.3 och 3.4 kl. 17-22.30 och de spelas in. Evenemangen har ingen åldersgräns och de är rusmedelsfria. Max Bäckman från Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster berättar, att alla som har anmält sig ryms med. Han önskar därför att det kommer mycket publik för att lyssna på närområdets artister. - Det lönar sig att komma och lyssna också på gästande experters utbildningar. Mera info finns på Feastas fb-sida, tipsar Bäckman. Artisterna som deltar På onsdag 20.3 uppträder: Pholexia, Lies Never More, AfterEnd, Tulenkulkijat, Unelmasikiö, Wehreä, Speechless Valley och MC Hylje. På onsdag 3.4 uppträder: Entusiasti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme