Vaasan kaupunki - Vasa stad

Pohjanmaan III sosiaali- ja terveystieteiden päivät 15.–16.11. kokoavat asiantuntijat yhteen

Jaa

Pohjanmaan III sosiaali- ja terveystieteiden päivät järjestetään tänä vuonna Alere-talossa Palosaaren kampuksella 15.-16.11.2018. Päiviä isännöi Vaasan kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämän vuoden teemana on: Tiede, tutkimus ja kehittäminen muutoksessa.

Palosaaren kampus
Palosaaren kampus

Päiville osallistuvat alan opiskelijoiden lisäksi sosiaali- ja terveystieteiden kouluttajat, käytännön ammattilaiset ja tutkijat sosiaali- ja terveystieteiden aloilta sekä muut, jotka ovat kiinnostuneita tutkimuksesta ja kehittämisestä.

Enemmän puhujia Pohjanmaan ulkopuolelta

– Kolmansilla sosiaali- ja terveystieteiden päivillä on puhujia ja osallistujia ympäri Suomen. Yksi mielenkiintoinen puheenaihe on arkivaikuttavuus. Dosentti Antti Malmivaara puhuu perjantaina 16.11. aiheesta: Miten edistää arkivaikuttavuutta terveydenhuollossa? Puheenvuorossaan Malmivaara tuo esille, miten arkivaikuttavuutta tutkitaan, kertoo asiantuntija Raimo Isoaho, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Päivien abstraktisessioissa käsitellään seuraavia mielenkiintoisia aiheita, kuten Palvelumuotoilu kehittämisvälineenä, Omaishoitajien kouluttaminen sekä Maahanmuuttajien sosiaalinen vahvistaminen.

Yleisöluento aiheesta Työkykyisenä töissä – terveenä eläkkeelle

Kaikilla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan yleisöluentoa: Työkykyisenä töissä – terveenä eläkkeelle. Luennoitsija on professori Clas-Håkan Nygård, Tampereen yliopistolta. Luento pidetään torstaina 15.11. klo 16 Palosaaren kampuksella Alere-talossa, osoitteessa Wolffintie 31, Vaasa. Yleisöluento on kaksikielinen.

– Vaasan kaupunki on paras taho järjestämään Pohjanmaan sosiaali- ja terveystieteiden, sillä täällä yliopisto, korkeakoulut ja toisen asteen oppilaitokset voivat hyvin. Vaasan kaupunki haluaa kehittää eteenpäin kaikkien oppilaitosten koulutus- ja tutkimustyötä. Meillä Pohjanmaalla on laajasti monipuolista sosiaali- ja terveystiedettä, kertoo Isoaho.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Asiantuntija Raimo Isoaho puh. 040 177 9689 tai 044 712 7880, raimo.isoaho@vaasa.fi

Kuvat

Palosaaren kampus
Palosaaren kampus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ruokailijoiden määrä lisääntyi kasvisruokakokeilun aikana Annin Herkussa21.1.2019 16:15Tiedote

Vaasan kaupungin henkilöstöruokala Annin Herkussa järjestettiin kasvisruokakokeilu marraskuussa 2018. Kasvisruokailuun osallistui kokeilun aikana yhteensä 43 henkilöä ja vakituisten kasvisruokailijoiden määrä nousi kokeilujakson jälkeen neljällä henkilöllä. Myös ruokailijoiden kokonaismäärä nousi kokeilujakson aikana keskimäärin 22,5 % verrattuna lokakuun ruokailijoiden määrään.

Kutsu ja tiedote: Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa18.1.2019 15:00Kutsu

KUTSU 18.1.2019 Tiedotusvälineille Tervetuloa Smart Technology Hub –asemakaavan yleisötilaisuuteen! Smart Technology Hub -asemakaavan muutos on julkisesti nähtävillä 21.1.–4.2.2019. Vaasan kaupungin kaavoitus järjestää kaavasta yleisötilaisuuden 21.1.2019 klo 18:00 pääkirjaston Draama-salissa. Tilaisuudessa esitellään asemakaavaluonnosta ja siihen liittyvää materiaalia. Tervetuloa! ---------------------------- TIEDOTE 18.1.2019 Smart Technology Hub -asemakaavaan voi nyt vaikuttaa Smart Technology Hub -asemakaavaluonnos ja tarkistettu osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävillä kaavoituksen ilmoitustaululla (Kirkkopuistikko 26 A) ja verkkosivuilla 21.1.-4.2.2019. Tuona aikana asemakaavan muutokseen voi ottaa kantaa toimittamalla mielipiteen kaavoitukseen. Asemakaavan ja tonttijaon muutos koskee osaa Vaskiluodon teollisuusalueesta. Kaavamuutoksen tavoitteena on kehittää aluetta yritysalueena ja teknologiakeskittymän tarpeisiin soveltuvana teollisuus- ja toimitila-alueena. – Nyt

Inbjudan och meddelande: Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub18.1.2019 15:00Kutsu

INBJUDAN 18.1.2019 Till medierna Välkommen på en tillställning för alla om detaljplanen för Smart Technology Hub! Detaljplaneändringen för Smart Technology Hub är offentligt framlagd under tiden 21.1–4.2.2019. Vasa stad ordnar en tillställning för alla om planen 21.1.2017 kl. 18 i Dramasalen i huvudbiblioteket. På tillställningen presenteras detaljplaneutkastet och material som berör det. Välkommen! ------------------- MEDDELANDE 18.1.2019 Nu kan du påverka detaljplanen för Smart Technology Hub Utkastet till detaljplan för Smart Technology Hub och ett reviderat program för deltagande och bedömning är framlagda på Planläggningens anslagstavla (Kyrkoesplanaden 26 A) och webbplats under tiden 21.1–4.2.2019. Under den här tiden kan du ta ställning till detaljplaneändringen genom att lämna in din åsikt till Planläggningen. Detaljplane- och tomtindelningsändringen berör en del av Vasklot industriområde. Målet för planändringen är att utveckla området som företagsområde och industri- och verk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme