Messukeskus

Pohjois-Euroopan suurin voima- ja fitness-lajien tapahtuma Helsinkiin elokuun lopulla

Jaa

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään elokuun lopulla Pohjois-Euroopan suurin voima- ja fitness-lajien tapahtuma. The Active Physique Convention APCON pidetään 23.-25. elokuuta ja siihen sisältyy messujen lisäksi useita eri lajien kansainvälisiä kilpailuja.

Aivars Smaukstelis Latviasta osallistuu APCONissa Strongman-kilpailuun. Kuva: Kuva: Strongman Champions League.
Aivars Smaukstelis Latviasta osallistuu APCONissa Strongman-kilpailuun. Kuva: Kuva: Strongman Champions League.

APCONissa kilpaillaan kahdeksassa lajissa, kuten maailman suurimman voimamieskilpailukiertueen osakilpailussa, fitness- ja kehonrakennuksen ammattilais- ja amatöörisarjoissa, voimanostossa ja kahvakuulaurheilussa. Strongman Champions Leaguen osakilpailu televisioidaan liki sataan maahan.

Lisäksi APCONin yhteydessä järjestetään ensimmäinen sisätiloissa pidettävä ExtremeRun-kilpailu. Sen reitti on noin kilometrin mittainen, ja siinä on yhteensä kymmenen erilaista estettä, kuten verkkoeste, vesieste ja legendaariset ”Goljatin portaat”.

APCON kokoaa voimailun, urheilun ja fitness-lajien harrastajat ensimmäistä kertaa näin mittavaan tapahtumaan. Esillä on liikunta-alan uutuuksia sekä vaatetuksen, ravitsemuksen, lisäravinteiden ja laitevalmistajien näyttelyosastoja.

Tapahtumassa pääsee tapaamaan eri lajien seuratuimpia tähtiä Suomesta ja ulkomailta. Kilpailuiden lisäksi ohjelmassa on luentoja, joiden puhujina nähdään eri lajien ja alojen ammattilaisia.

APCON järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta jatkossa siitä on luvassa jokavuotinen tapahtuma. Tapahtumasta vastaavat yhteistyössä Messukeskus sekä Active Physique Events Oy. Kilpailuiden käytännön järjestelyistä vastaavat lajiliitot.

Aukioloajat:

perjantai 23.8. klo 10.00–18.00

lauantai 24.8. klo 10.00–18.00

sunnuntai 25.8. klo 10.00–18.00

Liput:

Aikuiset 25 €

Lapset (7–15 v.), opiskelijat, eläkeläiset 15 €

Kokoaikalippu 3 pv aikuiset 59 €

Kokoaikalippu 3 pv lapset, (7–15 v.), opiskelijat, eläkeläiset 40 €

Liput ennakkoon https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/989/ tai paikan päältä.

APCON:

https://activephysiqueconvention.com

https://apconfinland.messukeskus.com

Lehdistökuvat: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/APCON+Finland

Lisätiedot medioille:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Tomi Lindblom, p. 040 528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

Median akkreditointi paikan päällä tai ennakkoon: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Bloggaajapassin haku: https://messukeskus.com/uutishuone/bloggaajapassi/

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Kuvat

Aivars Smaukstelis Latviasta osallistuu APCONissa Strongman-kilpailuun. Kuva: Kuva: Strongman Champions League.
Aivars Smaukstelis Latviasta osallistuu APCONissa Strongman-kilpailuun. Kuva: Kuva: Strongman Champions League.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailuajoneuvoalalla hyvä syke17.1.2020 08:30:00 EETTiedote

Matkailuajoneuvolla liikkuminen ja lomailu on kasvussa. Ajoneuvomatkailun etuja ovat erityisesti liikkumisen ja olemisen vapaus, soveltuvuus kaikenlaisiin elämäntilanteisiin sekä ympäristölle vähäisempi kuormitus lento- ja risteilymatkustamiseen verrattuna. Lisäksi nykyaikainen suunnittelu mahdollistaa ympärivuotisen ja mukavan liikkumisen. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17.– 19.1. Messukeskuksessa Helsingissä.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa puhutaan alan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden trendeistä17.1.2020 07:55:00 EETTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuma PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic tuo esille alojen tulevaisuutta ja nykyhetkessä vaikuttavia trendejä. Ääneen pääsevät erityisesti vastuulliset tuotantomenetelmät ja materiaalit, sekä tulevaisuuden työnantajat. Tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

AJONEUVOMATKAILU ON NYT TRENDIKÄSTÄ – UUTUUDET ESILLÄ HELSINGIN CARAVAN-MESSUILLA15.1.2020 16:31:20 EETTiedote

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa. Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme