Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto: Hoitoon pääsy Oulun kaupungin lasten ja nuorisopsykiatriassa toteutuu lain mukaisesti

Jaa

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto katsoo, että saamansa selvitysten perusteella hoitoon pääsy lasten ja nuorisopsykiatristen palveluissa toteutuu terveydenhuoltolain velvoitteiden mukaisesti.

Asia ei anna tässä vaiheessa aihetta  enempiin toimenpiteisiin.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto korostaa kuitenkin, että  sen 13.4.2022 antama päätös siltä osin, kun Oulun kaupunki on velvoitettu huolehtimaan siitä, että hoidon saatavuus myös tulevaisuudessa toteutuu jatkuvasti lain mukaisena, on edelleen voimassa.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto seuraa jatkossakin  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) seurantatietojen perusteella kiireettömään lasten ja nuorispsykiatrisisiin palveluihin pääsyn toteutumista.

Lisätietoja:

Terveydenhuollon ylitarkastaja Marja-Leena Arffman, etunimi.sukunimi@avi.fi

Pohjois-Suomi

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme