Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tiedottaa Kuusamon Suurpetokeskusta koskevan päätöksen ma 26.9.2022 kello 12

Jaa

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tekee päätöksen Kuusamon Suurpetokeskusta koskevassa asiassa ma 26.9.2022 ja julkaisee tiedotteen samana päivänä kello 12.00.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tekee päätöksen Kuusamon Suurpetokeskusta koskevassa asiassa ma 26.9.2022 ja julkaisee tiedotteen samana päivänä kello 12.00 Aluehallintoviraston STT-info kanavassa ja avi.fi verkkosivuilla.

Tiedotteen liitteenä julkaisemme median mahdollisiin kysymyksiin vastaavien yhteystiedot ja ajankohdat, jolloin he ovat median saavutettavissa.

Kysymyksessä on asia, josta tiedotimme 5.7.2022 ja 2.9.2022.

Pohjois-Suomi - Aluehallintovirasto (avi.fi)

Pohjois-Suomi
Eläimet ja eläinsuojelu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Välfärdsområdena har en viktig roll vid tillsynen av social- och hälsovården – Regionförvaltningsverken och Valvira stöder välfärdsområdena i planeringen av deras tillsynsuppdrag27.9.2022 13:50:27 EEST | Tiedote

Ansvaret för och övervakningen av servicen inom social- och hälsovården överförs från kommunerna till välfärdsområdena i början av nästa år. Regionförvaltningsverken och Valvira kommer att övervaka hur välfärdsområdena organiserar servicen och att den är lagenlig. Tillsynsmyndigheterna stöder välfärdsområdena i planeringen av social- och hälsovårdsövervakningen.

Hyvinvointialueilla on merkittävä tehtävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnassa – Aluehallintovirastot ja Valvira tukevat alueita valvontatehtävän suunnittelussa27.9.2022 13:48:29 EEST | Tiedote

Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestämisestä ja palveluiden valvonnasta siirtyy kunnilta hyvinvointialueille ensi vuoden alussa. Aluehallintovirastot ja Valvira tulevat valvomaan hyvinvointialueiden järjestämisvastuuta ja palveluiden lainmukaisuutta. Valvontaviranomaiset tukevat hyvinvointialueita sotevalvonnan suunnittelussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme