Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Pohjoisesplanadi suljettu tiistaina 12.6. iltapäivästä keskiyöhön

Jaa

Pohjoisesplanadilla järjestetään perinteinen Helsinki-päivän illallinen. Pohjoisesplanadi on suljettu läpiajolta tiistaina 12.6. noin kello 15 alkaen väliltä Unioninkatu – Mannerheimintie.

Mannerheimintien suuntaan menevä ajoneuvoliikenne voi käyttää kiertotienä reittiä Unioninkadun kautta Kaartinkaupungin läpi.

Tapahtumalla ei ole olennaista vaikutusta jalankulkuun tai pyöräilyyn. Suljetulle osuudelle jäävien kiinteistöjen huoltoajo on Pohjoisesplanadin ollessa suljettuna Aleksanterinkadun puolelta.

Katu avataan liikenteelle tapahtuman päätyttyä, arvioitu aukaisuajankohta on keskiyön paikkeilla. Autoilijoita pyydetään huomioimaan alueen siirtokehotukset molemmilla puolilla Pohjoisesplanadia Unioninkadun ja Mannerheimintien välillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuman järjestäjä, Yhteismaa ry, Tanja Jänicke, 050-382 0333

Alueidenkäyttö, Tiia Vilén, 09 – 310 39541

 

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme