SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Pohjoiskarjalainen kylpylähotelli Bomba uudistuu ja laajenee

Jaa

Kesällä avautuvat uudet perhehuoneet, vuonna 2022 uusi hotellisiipi. Pielisen rannalla Nurmeksessa sijaitseva kylpylähotelli Bomba uudistuu. Hotellin parvelliset perhehuoneet peruskorjataan ja uudistetaan kesäksi 2021. Myös hotellikäytävät ja talon kokoustilat uudistuvat. Nyt tehtävät työt ovat osa hotellin merkittävää kehitysprojektia, johon sisältyy 93-huoneisen hotellisiiven ja uuden ravintolan rakentaminen Pielisjärven rantamaisemaan. Uudisosa valmistuu vuonna 2022. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi Break Sokos Hotel Bomban kehitykseen 16 miljoonaa euroa vuosina 2021–2022.

Break Sokos Hotel Bomban uudet perhehuoneet.
Break Sokos Hotel Bomban uudet perhehuoneet.

”Matkailutrendeissä näkyvät suomalaisten muuttuneet arvot. Pinnalla ovat perinteiden arvostus, turvallisuuden kaipuu sekä kiinnostus omiin juuriin. Matkailijoina suomalaiset hakevat nyt kansalliskohteita siinä missä luonto- ja hyvinvointikohteita. Bomban matkailualue kylpylähotelleineen pystyy tarjoamaan kaiken tämän, jonka vuoksi käyttöasteemme ovat jatkuvassa nousussa, vaikka ulkomaan matkailu on kokonaan jäissä. On ajankohtia, jolloin meillä ei ole enää myytävää, joten huonemäärän lisäys on yhtä tarpeen kuin laadun varmistaminen olemassa olevat huoneet uudistamalla”, kertoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen. Hotellin metsäsiiven huoneet ja elämyskylpylä on uudistettu vuonna 2017.

”Kesäksi valmistuvissa perhehuoneissa on isot parvet, jotka tarjoavat perheen nuorisolle oman, yksityisen tilan”, kertoo Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Sanna Tenhunen. ”Bomban kylä tarjoaa perheille muutakin uutta. Villin Pohjolan retkillä voi lähteä kotieläintilalle tai perheen yhteiselle suppailu- tai kalastusretkelle. Myös kesän viikko-ohjelmissa on huomioitu erityisesti lapset. Elämyksellisen kylpylän lisäksi hotellin edessä on iso hiekkaranta kesäleikkeihin”, Tenhunen jatkaa.

Monipuolinen Bomba tarjoaa vierailleen nykykarjalaista luksusta

Bomban elämyskokonaisuus tarjoaa kaikenikäisille matkailijoille uniikin yhdistelmän Pielisen erämaaluontoa, nykykarjalaista kulttuuria ja laadukkaita hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluita.

Kalevalaisuutta henkivä kylpylä, luontoelementtien tuominen hotellin sisustukseen ja aktiviteetit kolmen kansallispuiston alueella luovat matkailijalle kiinnostavan kokonaisuuden. Paikallinen kulttuuri tulee tutuksi Bomban karjalaistalossa näyttelyiden, käsityöläispuotien, musiikkiohjelmien ja ruokakulttuurin kautta. Lomaa voi laajentaa vierailulla Kolin kansallispuistoon, jonne on Bombalta vain tunnin ajomatka.

”Puitteet alkavat olla kohdillaan, mutta sanoisin, että parasta meillä on karjalainen vieraanvaraisuus, aito huolehtiminen vieraista ja toisistamme”, hotellinjohtaja Sanna Tenhunen toteaa. ”Sama syy, joka sai minut muuttamaan Pohjois-Karjalaan viime vuonna.”

Break Sokos Hotel Bomban kehitys tukee hotellia pyörittävän Pohjois-Karjalan Osuuskaupan Pielisen altaan -strategiaa, jonka mukaan osuuskauppa luo Bomba–Koli–Joensuu-alueesta Itä-Suomen houkuttelevimman matkakohteen ja tuplaa majoitusvuorokaudet alueella.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa kehittää matkailupalveluitaan myös Joensuussa, missä Original Sokos Hotel Kimmelin kokonaisvaltainen uudistustyö on parhaillaan käynnissä. Hotelli Kimmelin kaikki tilat, LVI-tekniikka ja piha-alue uusitaan. Kokonaisuus on valmiina alkuvuonna 2022. Uudistushankkeiden tavoitteena on kehittää Pohjois-Karjalan matkailua sekä parantaa alueen elinvoimaa ja kilpailukykyä.

Lisätietoja:

Tiina Kanninen, matkailu- ja myyntijohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, puh. 050 440 3385, tiina.kanninen@sok.fi

Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba / Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, puh. 050 301 0419, Sanna.Tenhunen@sok.fi

Kuvat

Break Sokos Hotel Bomban uudet perhehuoneet.
Break Sokos Hotel Bomban uudet perhehuoneet.
Lataa
Uudistuva Break Sokos Hotel Bomba. Alue vuonna 2022.
Uudistuva Break Sokos Hotel Bomba. Alue vuonna 2022.
Lataa
Uusi maisemahuone, 2022. Break Sokos Hotel Bomba.
Uusi maisemahuone, 2022. Break Sokos Hotel Bomba.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli Pielisen rannalla, Bomban matkailualueella Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä luonto ja karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Kylpylässä on kolme saunaa ja yhdeksän allasta sekä järvelle avautuva panoraamanäkymä. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana. Villi Pohjola järjestää Break Sokos Hotel Bomban asiakkaille upeita elämyspalveluita pohjoiskarjalaiseen luontoon.
Break Sokos Hotel Bomba uudistuu; vuonna 2022 Pielisen rantaan avautuu kokonaan uusi 93-huoneinen hotellisiipi ravintoloineen. www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama kuluttajaosuuskunta, joka tuottaa etuja ja palveluita omistajilleen 13 kunnan ja kaupungin alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa 128 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä.
PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.
PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Arvomme ovat kilpailukyky ja yhteistä hyvää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Valmisruoat lisäävät osuuttaan suomalaisten joulupöydässä30.11.2021 08:30:00 EET | Tiedote

Suomalaiset viettävät jälleen joulua hyvinkin perinteisin ruokamenoin, ja joulupöydissä korostuvat vuosi toisensa jälkeen tutut joulun herkut. Muun muassa kinkun paistaminen itse on monille tärkeä osa joulun viettoa. Kaikki S-ryhmän myymät joulukinkut ovat kotimaisia. Kauppojen myymät valmiit vaihtoehdot ovat kuitenkin ottaneet jalansijaa ruoan itse valmistamiselta. Esimerkiksi vaihtoehdot perinteisille joululaatikoille ovat tehneet tuloaan jo useamman vuoden ajan, ja nyt niitä löytyy jo monesta joulupöydästä.

Broileri ohittaa ensimmäistä kertaa possun, kasvisvalmisruuissa huikea kasvu – S-ryhmän tilastot paljastavat 10 ruokakaupan ilmiötä, jotka näkyvät nyt suomalaisten ruokakoreissa18.11.2021 10:30:00 EET | Tiedote

S-ryhmän ruokakauppojen kattavan tilastokatsauksen mukaan tällä hetkellä valtakunnallisesti isoina trendeinä korostuvat ruoan elämyksellisyys ja kotona syöminen, kasvis- ja kalaruokailmiö, ruoan ostamisen helppous ja yksilöllisyys sekä hyvinvoiva elämäntapa. Tuore katsaus nostaa esiin 10 ajankohtaista ruokailmiötä, jotka havainnollistavat vallitsevia ruokakaupan trendejä sekä suomalaisten tämän hetken ruokamieltymyksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme