Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus ja eQ:n asuntorahasto ovat solmineet kaupat kolmesta asuntokohteesta

Jaa

Pohjola Rakennus ja eQ:n asuntorahasto allekirjoittivat sopimuksen kolmesta asuntokohteesta 3.7.2020. Kaikkien kohteiden on määrä valmistua kesään 2022 mennessä.

Tulevat kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.
Tulevat kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.

Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle suunniteltujen kohteiden rakentaminen alkaa porrastetusti tämän vuoden aikana. Kahden kohteen rakennustyöt alkavat heti ja kolmannen vielä myöhemmin tänä vuonna. Tuleviin kohteisiin rakentuu yhteensä 171 asuntoa.

”eQ:n kanssa sovittu portfolio on strategiamme mukainen kauppa ja erittäin positiivinen asia vallitsevaan tilanteeseen. Kaikki kohteet ovat osa laajempaa aluerakentamishanketta, joihin toteutamme itse suunniteltuja asuntoja eri tuotantomuodoilla. Asiat etenivät eQ:n kanssa erittäin jouhevasti ja tämä osoittaa, että meitä arvostetaan ketteränä ja luotettavana kumppanina”, Pohjola Rakennuksen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen kertoo.

Kaikki neuvottelut käytiin kuluneen kevään aikana ja COVID-19-tilanteen vuoksi ensimmäinen fyysinen tapaaminen kaupanteon puitteissa oli 3.7.2020. Pohjola Rakennuksen ja eQ Asuntojen solmimien kauppojen arvo on yli 30 miljoonaa euroa. Kaikki kohteet valmistuvat arviolta kesään 2022 mennessä.

”Pohjola Rakennus Oy:n kanssa sovittu portfolio on uuden toukokuussa perustetun asuntorahastomme ensimmäinen investointi. Kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien palvelujen ja joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Yhteistyö Pohjola Rakennus Oy:n kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja toivomme sen jatkuvan tulevaisuudessakin”, sanoo sijoitusjohtaja Markus Pitkänen eQ Varainhoidosta.

eQ Asunnot sijoittaa asuntoihin Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Rahaston sijoituskapasiteetti tulee olemaan yli 300 miljoonaa euroa, mikä mahdollistaa noin 1500 asunnon toteuttamisen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Markus Pitkänen, eQ Varainhoito Oy, sijoitusjohtaja, puh. 050 371 2898, markus.pitkanen@eQ.fi

Kuvat

Tulevat kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.
Tulevat kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 230 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Ensimmäisten Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavien kotien ennakkomarkkinointi on alkanut23.4.2021 06:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus on aloittanut Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin. Victoria on ensimmäinen Tammelan stadionin yhteyteen rakennettavista kahdesta Pohjola Rakennuksen asuntokohteesta ja se sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme