Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus käynnisti 8-kerroksisen asuintalon rakentamisen Vantaan Koivukylässä

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Vantaan Asolan Wiljan rakentamisen Vantaan Koivukylässä, Asolan kaupunginosan kupeessa. Kohde on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on alkanut.

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Vantaan Asolan Wiljan rakentamisen Vantaan Koivukylässä.
Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Vantaan Asolan Wiljan rakentamisen Vantaan Koivukylässä.

Vantaan Koivukylään, Asolan kupeeseen nouseva Asunto Oy Vantaan Asolan Wilja viimeistelee kolmen kerrostalon korttelikokonaisuuden. 8-kerroksinen asuinkerrostalo pitää sisällään yhteensä 77 uutta kotia ja katutasosta löytyy myös yksi liiketila. Aivan junaradan läheisyydessä sijaitseva Wilja tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita kahdeksassa erilaisessa ja hyvin toimivassa pohjaratkaisussa.

Taloyhtiöllä on oma autohalli, josta löytyy myös muutama parkkipaikka sähköauton latauspisteellä varustettuna. Liikkuminen kerroksesta toiseen sekä asuinkerroksista parkkihalliin tapahtuu kätevästi hissillä. Lisäksi taloyhtiöllä on muun muassa irtaimistovarastot, kuivaushuone sekä talosaunat. Wiljan asukkaiden käytössä on myös suojaisa sisäpiha, joka tarjoaa omaa rauhaa. Jokaisessa kodissa lattiamateriaalina on kestävä ja mukava tammiparketti, ja keittiövarustukseen kuuluvat niin kalusteuuni, induktiokeittotaso, liesikupu kuin astianpesukone. Osassa Wiljan kodeista löytyy myös lasitettu- tai ranskalainen parveke.

Wilja sijoittuu lähelle palveluita ja Koivukylän juna-asemaa, joka takaa asukkaille toimivan arjen. Tien toisella puolella sijaitsevat myös päivittäistavarakaupat ja lentoasemalle ajaa noin kymmenessä minuutissa.

”On hienoa, että olemme saaneet Asolan aluehankkeen viimeisen talon nyt myyntivalmiuteen ja pääsemme tarjoamaan uusia koteja nopeasti kehittyvälle alueelle,” Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo toteaa.

Noin 200 kodin kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, jossa arkadikäytävät ja pylväät yhtenäisen julkisivun kanssa muodostavat Asolanväylän ja Koivukylän puistotien risteysalueesta uuden kaupunkimaisen keskustan alueelle. Wilja sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, jossa osakkeenostajalla on tontin lunastusmahdollisuus. Tulevien kotien arvioitu valmistuminen on kesän 2022 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Vantaan Asolan Wiljan rakentamisen Vantaan Koivukylässä.
Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Asunto Oy Vantaan Asolan Wiljan rakentamisen Vantaan Koivukylässä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Tampereen Tammelan stadionin yhteyteen nousevan Victorian kodit varattiin täyteen ennätysvauhtia4.6.2021 10:15:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus aloitti Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Victorian ennakkomarkkinoinnin huhtikuun lopussa. Victorian kodit olivat jo ennen ennakkomarkkinointia herättäneet laajaa kiinnostusta ja kodit varattiinkin täyteen viikon sisällä ennakkomarkkinoinnin käynnistämisestä. Victorian kotien alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme