Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus on aloittanut toisen Tammelan stadionin yhteyteen nousevan RS-kohteensa rakentamisen

Jaa

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan rakentamisen. Kohde on myös saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu. Vesta sijaitsee stadionin Salhojankadun puoleisessa päässä ja kohteen alustava valmistuminen on syyskuussa 2023.

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan rakentamisen.
Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan rakentamisen.

Tampereen Tammelaan rakentuu tyylikäs hybridistadion, joka yhdistää täysimittaisen kentän ja asuintalot viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Pohjola Rakennuksen toisena asuinrakennuksena stadionin yhteyteen nousee kodin jumalattaren mukaan nimetty Asunto Oy Tampereen Vesta, joka sijaitsee korkeamman naapurinsa Asunto Oy Tampereen Victorian vieressä. Edeltäjänsä Victorian tapaan Vesta herätti suurta kiinnostusta jo ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä ja asunnot varattiinkin hetkessä lähes täyteen.

Vestan 33 uniikkia kotia tarjoavat vaihtoehtoja sekä omakoti- tai rivitalosta keskustaan muuttaville että sijoitusasuntoa tai kakkoskotia etsiville. Erikokoisia koteja Vestassa on näppäristä yksiöistä aina näyttävään 104 m2:n kokonaisuuteen.Kodit ovat huolella mietittyjä, ja niiden arvokkaat yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit tekevät Vestan kodeista kestäviä ja ajattomia. Asumiseen laatua tuovat niin laadukkaat kodinkoneet, lattiasta kattoon ulottuvat maisemaikkunat, sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lattialämmitys. Osassa asuntoja koti jatkuu lasitetulle parvekkeelle saakka.

Ainutlaatuiseen asuinpaikkaan kuuluvat myös asukkaiden käytössä olevat viihtyisät ja näyttävät terassipihat istutuksineen ja aurinkotuoleineen. Yhteisterassien esikuvana toimii New Yorkin uniikki High Line-puistoalue. Tyylikkäät ja modernit kodit sekä kansainvälisen tason stadionin on suunnitellut useaan kertaan palkittu arkkitehtitoimisto JKMM Arkkitehdit Oy. Heidän käsialaansa ovat esimerkiksi tunnettu Amos Rex -taidemuseo ja Kansallismuseon uusi lisärakennus.

Yli satavuotias Tammela sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustan tuntumassa. Alue on jatkuvasti kehittyvä puistomainen kaupunginosa, jossa niin julkinen liikenne, palvelut, kulttuurielämykset, koulut kuin keskustakin ovat aivan käden ulottuvilla. Vestan sijainti onkin kaikin puolin ihanteellinen ja sen tulevien asukkaiden saatavilla on kaikki, mitä hyvään kaupunkielämään tarvitaan.

Tammelan stadionin pitkille sivuille tulee sekä asuinkerroksia että liiketilaa. Kokonaisuudessaan Tammelan stadionhankkeen on tarkoitus valmistua vuoden 2023 marraskuuhun mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Jyrki Vuorinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 0400 358 478, jyrki.vuorinen@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan rakentamisen.
Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Tammelan uuden stadionin yhteyteen rakennettavan Asunto Oy Tampereen Vestan rakentamisen.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus ja Asuntoyhtymä ovat tehneet kaupat Jyväskylän Kangasvuoreen rakennettavista Joo Kodeista4.5.2022 10:00:00 EEST | Tiedote

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Oy allekirjoittivat marraskuussa 2021 osakekaupat Jyväskylän Kangasvuoreen tulevan kerrostalohankkeen tiimoilta. Nyt kohteen rakentaminen on käynnistynyt, ja solmittu kauppa pitää sisällään 93 asunnon kerrostalokohteen, jossa huoneistopinta-alaa on yhteensä noin 2900 neliömetriä. Rakennettavat vuokra-asunnot tulevat olemaan Joo Koteja. Asuntoyhtymän syksyllä 2021 lanseeraama vuokra-asumisen brändi Joo Kodit lupaa huolettomuutta, joka syntyy ensisijaisesti henkilökohtaisesta palvelusta, joustavuudesta, yhteisöllisyydestä sekä ekologisuudesta.

Perheyhtiö Pohjola Rakennus nousi historiansa parhaaseen sijoitukseen EPSI Rating -tutkimuksessa21.3.2022 09:00:00 EET | Tiedote

Tänään 21.3.2022 julkaistussa EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimuksessa Pohjola Rakennus sijoittui upeasti toiseksi, joka on samalla myös yhtiön historian paras tulos kyseisessä tutkimuksessa. EPSI Ratingin vuosittain tekemä uudisasuntorakentamisen toimialatutkimus tutkii rakennusliikkeiden asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta sekä eri osa-alueiden vaikutusta asiakaskokemukseen. Vuosittainen tutkimus on kattavin uudisrakennusalan tutkimus Suomessa ja se kattaa koko toimialan asiakastyytyväisyyden, sekä julkiseen rankingiin suostuneiden kahdeksan yhtiön tulokset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme