Pohjola Rakennus Oy Infra

Pohjola Rakennus Oy Infran uusi toimitusjohtaja laittaa uuden vaihteen silmään – ja se ei ole pakki

Jaa

Mika Terhelä aloitti 13.11.2017 Pohjola Rakennus Oy Infran toimitusjohtajana. Uusi vaihde laitetaan silmään niin omalla uralla kuin infrarakentamisessakin.

Mika Terhelä tekee mielellään vaativaa ajatustyötä raikkaassa ulkoilmassa. 
Kuva otettu Espoon Oittaalla 30.12.2017.
Mika Terhelä tekee mielellään vaativaa ajatustyötä raikkaassa ulkoilmassa. Kuva otettu Espoon Oittaalla 30.12.2017.

Urat olivat muodostuneet Terhelän mukaan jo melko syviksi ja jyrkkäreunaisiksi. Niistä oli vaikea poiketa sivupoluille.

”Pohjola Rakennuksen arvot, asiakastyytyväisyys, kannattavuus, osaava henkilöstö ja työnilo, ovat kuin omasta sydämestä tulleita. Myös mahdollisuus päästä osaksi voimakasta kasvua sekä henkilökohtaisten kemioiden yhteensopivuus sinetöivät päätöksen uudesta urasta”, Terhelä kertoo.

Uusi työtehtävä tuo mukanaan mielenkiintoisia tehtäviä: ”Tiedän, kuinka onnistumiset antavat lisädraivia itselle ja organisaatiolle. Positiivisuuden voima on vahva. Luotan työntekijöidemme kykyyn kehittyä ja kykyyn lukea toimintaympäristön muutoksia. Siten pystymme tarjoamaan onnistumisen hedelmiä myös asiakkaillemme”, Terhelä sanoo.

”Rakennusala on luottamusbisnestä. On lunastettava asiakkaan, yhteistyökumppaneiden ja oman henkilöstön luottamus. Luottamus antaa toimintaan oikeanlaisia liikkumavaroja ja mahdollistaa todellisen ketteryyden. Luottamus on toki ensin ansaittava ja siitä on pidettä jatkuvasti hyvää huolta”.

Pohjola Rakennus Oy Infra toimii projektinjohtomallilla. Tässä toimintatavassa hyvien ja toimivien kumppanuuksien merkitystä ei voi aliarvioida. Projekteja ei ole mahdollista toteuttaa ilman hyviä kumppaneita.

”Alalla on toki puhuttu paljon kumppanuudesta, mutta todellisia kumppanuuksia, jotka ulottuvat yritysten strategiatasoille saakka on varsin vähän. Uudistuvassa strategiassa yritys tulee painottamaan entistä enemmän kumppanuuksia ja verkostoitumista” Terhelä avaa tulevaa.

”Työntekijänä olen aina arvostanut toiminnan vapautta. Kun saa itse suunnitella omaa tekemistään, se motivoi ja onnistumiset palkitsevat. Pohjola Rakennus Oy Infran toimintajärjestelmään on sisällytetty prosessien kannalta vain se kaikkein oleellisin. Työ maistuu siltä miltä sen kuuluukin, paperinmakuisuudesta ei ole tietoakaan”, Terhelä kuvailee.

”Nyt kun olen päässyt alussa mainituista urista pois, niin Juha Metsälää lainatakseni, Pohjola Rakennus Infra laittaa nyt uuden vaihteen päälle. Itse lisään, että se vaihde ei ole pakki”.

Mika Terhelä

Syntynyt vuonna 1969 Vehmaalla

Koulutus: kaksinkertainen insinööri (ins. + dipl. ins. Tampereelta molemmat tutkinnot)

Ura:

Pohjola Rakennus Oy Infra, toimitusjohtaja, 13.11.2017 alkaen

YIT Rakennus Oy, eri tehtävissä 2001–2017

Tampereen Tie-Ekspertti  1998-2001   (oma konsultointiyritys)

Tielaitos, Tiehallinto eri tehtävissä opiskelun ohessa 1985- 1998

Naimisissa, kaksi lasta

Harrastaa työssäkäyntiä, liikuntaa eri ulkoilumuodoissa, omakotitalopuuhastelua

 

Lisätietoja:

Mika Terhelä, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Infra, puh. 044 244 7900
mika.terhela@pohjolarakennus.fi

Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus Group PRG Oy, puh. +358 41 4590 600
juha.metsala@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Infra on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Mika Terhelä tekee mielellään vaativaa ajatustyötä raikkaassa ulkoilmassa. 
Kuva otettu Espoon Oittaalla 30.12.2017.
Mika Terhelä tekee mielellään vaativaa ajatustyötä raikkaassa ulkoilmassa. Kuva otettu Espoon Oittaalla 30.12.2017.
Lataa
Mika Terhelä
Mika Terhelä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Infra
Pohjola Rakennus Oy Infra
Televisiokatu 4
00240 HELSINKI

020 7759 600, pohjola@pohjolarakennus.fihttp://www.pohjolarak.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.