Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi aloittaa toimintansa marraskuussa

Jaa

Pohjola Rakennus-konserni vahvistaa palvelutarjontaansa. Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi aloittaa toimintansa Oulussa 27.11.2017. Uuden tytäryhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana aloittaa Ari Loukkola.

Ari Loukkola
Ari Loukkola

Vetovoimainen kasvukeskus ja monipuolinen elinkeinoelämä houkuttelevat pohjoisen metropoliin osaajia. Oulussa asuntorakentaminen on kovassa vauhdissa, kaupungin vuosittainen tarve on noin 2000 asuntoa.

”Asuntorakentaminen ja toimitilojen kysyntä on vilkasta tällä hetkellä Oulussa. Tähän kysyntään Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi tulee vastaamaan”, tuore toimitusjohtaja Ari Loukkola kertoo.

Pohjola Rakennuksella on tällä hetkellä yli 2000 asuntoa rakenteilla Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Paikallinen osaaminen ja läsnäolo jalostuvat asiakkaalle entistä parempana palveluna, sekä isojen hankintahyötyjen kautta myös edullisimpina hintoina. Tavoitteena on sama myös Oulun seudulla:

”Tarjoamme asiakkaalle erinomaisia räätälöityjä ratkaisuja niin asuntojen kuin toimitilojen osalta. Ketteryydellä tulemme tarjoamaan oman panoksemme tavoitteenamme kehittää yhteisestä ympäristöstämme yhä vetovoimaisempi. Laadukas lopputulos hankkeissa ja henkilöstötyytyväisyys ovat toimintamme keskiössä”, sanoo Loukkola.

Lisätietoja

Ari Loukkola, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi, p. 0400 942 890


Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus Group PRG Oy, p. 041 4590 600 juha.metsala@pohjolarakennus.fi 

Avainsanat

Kuvat

Ari Loukkola
Ari Loukkola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Group PRG Oy
Pohjola Rakennus Group PRG Oy
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus-konserni on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja olemme suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi toteutamme liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme