Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen järjestöavustusten lisähaku asukkaiden sote-digiosaamisen lisäämiseksi auki 18.4.-21.5.2023

Jaa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde järjestää järjestöavustusten lisähaun asukkaiden sote-digiosaamisen lisäämiseksi. Avustusten lisähaku on auki 18.4.-21.5.2023. Avustuspäätöksiä on odotettavissa kesäkuussa 2023.

Avustettava toiminta tukee Pohteen digipalvelujen käyttöönottoa

Pohde tarjoaa runsaasti digitaalisia palveluja. Tavoitteena on, että asukkaat osaisivat käyttää näitä palveluja. Avustusten avulla yhdistykset voivat tarjota asukkaille tukea digiosaamiseen ja tukea näin digitaalisten sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöä.

Avustuksilla tuetaan hyvinvointialueen digitaalisten palvelujen käyttöönottoa sellaisten kohderyhmien joukossa, joilla on tähän liittyen erityisiä haasteita. Toiminnan tulee toteutua asiakkaita fyysisesti lähellä ja olla käytännön tasolla tapahtuvaa asukkaiden ohjausta ja opastamista digipalvelujen käyttöön asukkaiden omilla laitteilla sekä teemaan liittyvää koulutusta.

Avustus on harkinnanvarainen. Hyvinvointialue huomioi avustettavien toimintojen valinnassa muun muassa seuraavat asiat:

  • alueellinen tasavertaisuus
  • kohderyhmien välinen tasavertaisuus
  • yhdistysten keskinäinen yhteistyö asiakkaiden tavoittamiseksi ja/tai toiminnan toteuttamiseksi.

Avustukset haettavana 18.4.-21.5.2023

Pohteen järjestöavustusten lisähaku asukkaiden sote-digiosaamisen lisäämiseksi on auki 18.4.-21.5.2023. Avustusten haku tapahtuu sähköisesti Webropol-ohjelman avulla.

Pohde järjestää asukkaille ja järjestöille suunnatun infotilaisuuden digitaalisista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä avustushausta 25.4.2023 klo 17-19.

Lisätietoja
Pohteen järjestöavustusten lisähaun periaatteet asukkaiden sote-digiosaamisen lisäämiseksi 13.4.2023 (PDF)
Infotilaisuus Pohteen digitaalisista palveluista ja avustushausta 25.4. klo 17-19
Järjestöavustukset ja muu tuki Pohde.fi-sivustolla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedustelut
Helena Liimatainen
Projektisuunnittelija, järjestöyhteistyö
Puh. 050 520 1081
s-posti: helena.liimatainen(a)pohde.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteella Tyrnävän alueen asiakkaiden kuljetuspalvelun tuottaja vaihtuu1.6.2023 09:51:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan Pohteen alueella Tyrnävän alueen kuljetuspalvelun palvelutuottaja vaihtuu 4.6.2023. Matkat tilataan jatkossa suoraan Tyrnävän sopimusautoilta. Matkan tilaus on tehtävä kello 16.00 mennessä edeltävänä päivänä matkan saatavuuden varmistamiseksi. Tilatun matkan muutoksesta tai peruuntumisesta tulee ilmoittaa vähintään tuntia aikaisemmin ennen tilattua lähtöaikaa.

Korjattu tiedote: Pohteen tarkastuslautakunta antaa 36 suositusta hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseksi30.5.2023 13:29:40 EEST | Tiedote

Pohteen tarkastuslautakunta on arvioinut hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä, hyvinvointialueen strategiaa, henkilöstön riittävyyttä sekä talouden tilannetta ja taloudellisia lähtökohtia toiminnan käynnistyessä. Toteutettujen arviointien pohjalta tarkastuslautakunta antaa 36 suositusta hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseksi. Suositukset liittyvät hyvinvointialueen toimintaan, talouteen ja hallintoon sekä henkilöstöön ja asiakkaisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme