Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen omais- ja perhehoitajille otetaan käyttöön verkkopalkka

Jaa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella otetaan käyttöön omais- ja perhehoitajien verkkopalkkapalvelu 15.2.2023 palkanmaksusta alkaen. Verkkopalkkaoperaattorina toimii Maventa Oy

Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, joka toimitetaan suoraan omais- ja perhehoitajan verkkopankkiin. Tarkempia ohjeita verkkopalkan käyttöön löytyy pankin nettisivulta. 

Pohteen omais- ja perhehoitajilla on mahdollista saada myös muu toimitustapa palkkalaskelmalle. Sitä voi tiedustella säköpostilla ja puhelinpalvelusta:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Niiranen
Ikäihmisten yhteisten palveluiden palvelualuejohtaja
puh. 0447591276
marko.niiranen(at)pohde.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme