Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen vanhusneuvosto järjestäytyi

Jaa

Vanhusneuvoston toiminnan tavoitteena on lisätä maakunnan ikäihmisten osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Pohteen vanhusneuvoston jäsenet edustavat kaikkia Pohjois-Pohjanmaan 30 kuntaa. Neuvosto kokoontui ensimmäisen kerran 30.11.2022 ja valitsi puheenjohtajakseen Marja-Leena Kärkkäisen Oulusta.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Väinö Wassholm Haapajärveltä, joka myös johti järjestäytymiskokousta. Marja-Leena Kärkkäinenvalittiin varsinaiseksi edustajaksi yhdyspintalautakuntaan ja hänen varajäseneksi Väinö Wassholm.

Vanhusneuvoston jäsenet

Vanhusneuvostolle tulee antaa mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointialueen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun, toteuttamiseen ja seurantaan asioissa, joilla on tai joilla vaikuttamistoimielin arvioi olevan merkitystä vanhusväestön sekä heidän tarvitsemiensa palveluiden kannalta ja heidät tulee ottaa mukaan osallistumisen ja kuulemisen kehittämiseen hyvinvointialueella. (Laki hyvinvointialueesta 32§ 2. mom.)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Marja-Leena Kärkkäinen, puheenjohtaja
marja-leena.karkkainen@mail.suomi.net

Marjo Riitta Tervonen, Osallisuus- ja yhdyspintapäällikkö
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Puhelin: 050 348 5227
marjoriitta.tervonen@ppshp.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue PohdePohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen laskutus yhtenäistetään - alkuvuoden laskut tulevat asiakkaille vaiheittain25.1.2023 16:13:33 EET | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde aloittaa reilun kuukauden mittaisen uudistamisprojektin, missä aiempien 19 sosiaali- ja terveyspalveluja tarjoavan organisaation asiakas- ja potilastietojärjestelmien asiakasrekisterit siirretään Pohteelle. Työ tehdään portaittain tammi-maaliskuun aikana yksi tietojärjestelmä kerrallaan. Uudistamisprojektin vuoksi asiakkaiden alkuvuoden laskutus voi viivästyä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme