Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Poikkeuksia hammashoidon ajanvarauksessa

Jaa

Helsingin suun terveydenhuollon ajanvaraus muuttaa uusiin toimitiloihin. Muuton vuoksi ajanvarauksessa hoidetaan perjantaina 14.12. sekä maanantaista 17.12. keskiviikkoon 19.12. vain kiireellistä hammashoitoa koskevat puhelut. Kiireellisen hoidon ajanvaraus toimii muuttopäivinä normaalisti kello 7 -14 numerossa 09 310 51400.

Asiakkaita pyydetään varaamaan kiireettömän hoidon vastaanottoaikoja muina kuin yllä mainittuina muuttopäivinä.

Uusissa tiloissa on aikaisempaa monipuolisemmat valmiudet tarjota sähköisiä palveluja, kuten vuoden 2019 keväällä käynnistyvää chat-palvelua. Uusi verkkopalvelu tulee tarjoamaan helsinkiläisille normaalien ajanvarauspalvelujen rinnalla suun terveyden neuvontaa ja ohjausta.      

Hammashoidon ajanvarauksen uusissa tiloissa on puhelujen vastaanottopisteitä enemmän kuin aiemmin, mikä osaltaan mahdollistaa myös sujuvamman puhelinpalvelun kaupunkilaisille.  

Myös hammashoitoloiden toimistot palvelevat muuton aikana asiakkaita ajanvaraukseen liittyvissä asioissa. Hammashoitoloiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.hel.fi/hammashoito.       

Lisätietoa

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme