Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Poikkeusaukioloaikoja Uimastadionilla ja Eläintarhan kentällä

Jaa

Tulevana viikonloppuna sekä Uimastadionin että Eläintarhan urheilukentän aukioloaikoihin tulee poikkeuksia.

Uimastadion, kuva: KopterCam, Helsingin kaupunki
Uimastadion, kuva: KopterCam, Helsingin kaupunki

Eläintarhan yleisurheilukenttä ja Eläintarhan tunneli ovat varattu Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n SM-kisoihin perjantaista sunnuntaihin 17.-19.8. Myös yleisurheilukentän parkkipaikka on pois käytöstä lauantaina 18.8.

Uimastadionilla järjestetään viikonloppuna Helsinki City Triathlon, minkä takia perjantaina 17.8. maauimalan kassa suljetaan klo 17.00, uintiaika päättyy klo 17.30 ja alueelta on poistuttava klo 18.00 mennessä. Lauantaina 18.8. koko Uimastadionin alue on tapahtuman käytössä, katsomoon pääsee kuitenkin seuraamaan tapahtumaa maksutta.

Avainsanat

Kuvat

Uimastadion, kuva: KopterCam, Helsingin kaupunki
Uimastadion, kuva: KopterCam, Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten tuottamassa Signaali Goes Live -tapahtumassa keskustellaan somesta – keskustakirjasto Oodissa järjestettävä tapahtuma lähetetään livenä YouTubessa18.1.2019 09:18Tiedote

Signaali Goes Live on toimitus- ja tuotantoyhteisö Signaalimedian nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtumasarja. Ensimmäinen neljästä tapahtumasta järjestetään lauantaina 26.1.2019 keskustakirjasto Oodissa. Tapahtuman teemana on sosiaalinen media ja sen moninaiset ilmiöt. Tapahtumassa vierailevat mm. tubettaja PakolaiShow ja somevaikuttaja Sami Kieksi ja se huipentuu helsinkiläisyhtye Vanillan livekeikkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme