Oulun yliopisto

Polar Bear Pitching ja Virtual Reality Nordic 2020 yhteistyöhön

Jaa

Virtual Reality Nordic on tämän vuoden Polar Bear Pitchingin virallinen oheistapahtuma. Tapahtumiin on saatavilla yhdistelmälippu, jolla pääsee molempiin tapahtumiin. Virtual Reality Nordic järjestetään 11.3. ja Polar Bear Pitching 12.3. Oulussa.

Polar Bear Pitchingin finaali 2019.
Polar Bear Pitchingin finaali 2019.

– Yhteistyö innovatiivisten tapahtumien, kuten Polar Bear Pitchingin, kanssa on yksi tapa palvella osallistujia yhä paremmin ja tuottaa heille lisäarvoa, toteaa Mekiwin toimitusjohtaja Samuel Kuosmanen.

Virtuaalitodellisuudesta saa enemmän irti

Virtuaalitodellisuus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri teollisuuden ja talouden aloille. Sen avulla voidaan huomattavasti pienentää prototypoinnin kustannuksia ja nopeuttaa markkinoille siirtymistä. Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan myös pienentää varastojen ja tuotantolinjojen henkilöstökustannuksia ja järjestää turvallisia koulutuksia henkilöstölle. 

Virtual Reality Nordic -tapahtuma

Virtual Reality Nordic -tapahtuma järjestetään Oulussa 11.3. Se tuo yhteen yritysten johdon, suunnittelijat ja kehittäjät oppimaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan sekä tutustumaan kaikkeen VR:ään liittyvään. Tapahtumassa yritykset pääsevät tutustumaan VR-teknologian käytännön sovellutuksiin ja tutkimustapauksiin sekä osallistumaan käytännön työpajoihin ja oppimaan omassa yrityksessä hyödynnettävää tietoa.

Polar Bear Pitching

Oulun yliopisto järjestää Polar Bear Pitchingin seitsemännen kerran 12.3. Oulun torinrannassa. Polar Bear Pitchingissä Startupit pitchaavat kilpaa Oulun torinrantaan tehdyssä avannossa. Kylmä vesi auttaa yrityksiä tiivistämään sanomansa ja keskittymään vain olennaiseen. Kilpailussa tulee vakuuttaa tuomarit, media ja yleisö puheellaan.

Avantopitchauksen lisäksi Polar Bear Pitchingin aikana järjestetään konferenssi sisätiloissa. Konferenssin ohjelmaan kuuluu puheita, mentorointia ja verkostoitumista. Tänä vuonna tapahtuman kantavana teemana on tulevaisuusorientoituneen ajatusmaailman merkitys yrityksen menestymisen kannalta. Oulun yliopisto järjestää Polar Bear Pitchingin yhteistyössä BusinessOulun kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Virtual Reality Nordic – Mekiwi Ltd.

Begum Doğan

Markkinointijohtaja

begum@mekiwi.org

https://www.linkedin.com/in/begüm-doğan/

Polar Bear Pitching

Anu Rytivaara

Tuottaja

anu@polarbearpitching.com

https://www.linkedin.com/in/anu-rytivaara/

Oulun yliopisto

Antti Koivusaari

Viestintäsuunnittelija

antti.koivusaari@oulu.fi

https://www.linkedin.com/in/antti-koivusaari-1758a8119/

Kuvat

Polar Bear Pitchingin finaali 2019.
Polar Bear Pitchingin finaali 2019.
Lataa
Oulun Torinranta koristeltiin viime vuonna jääveistoksin ja valoin.
Oulun Torinranta koristeltiin viime vuonna jääveistoksin ja valoin.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/
Polar Bear Pitching is a startup event that helps you crystallize your message. The stage
could not be any cooler, and we mean literally: a hole cut through the ice in the frozen Baltic
Sea. Refresh your business, body and mind. The event takes place March 13 th , 2020 in Oulu,
Finland.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Tutkijat: Mikro- ja yksinyrittäjät tarvitsevat nopeasti suoraa tukea ja neuvontaa26.3.2020 15:07:33 EETTiedote

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne koskee taloudellisesti kriittisimmin mikroyrityksiä (alle 10 henkilöä), erityisesti yksinyrittäjiä. Kaikista Suomen yrittäjistä 69% on yksinyrittäjiä. Yksinyrittäjien yleisin yritysmuoto on toiminimi, joka jää mm. Business Finlandin tarjoaman kriisirahoituksen ulkopuolelle. Hallitus on myös reagoinut yksinyrittäjien ja toiminimien tilanteeseen edistämällä yrittäjien työttömyysturvaa. Sen toimeenpano täytyy tehdä mahdollisimman nopeasti ja lisäksi tarvitaan mikroyrityksille suunnattua suoraa tukea konkurssiaallon välttämiseksi, toteavat Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn tutkijat.

Uusi professuuri vahvistaa Oulun yliopiston osaamista ajoneuvoalalla25.3.2020 13:00:00 EETTiedote

Oulun yliopiston kauppakorkeakouluun on perustettu autoalan liiketoiminnan professuuri, jonka tavoitteena on kehittää autoalan liiketoimintaa, vastata tulevaisuuden haasteisiin tutkimuksen avulla sekä edistää alan yliopistollista koulutusta. Uusi tehtävä täydentää hyvin Oulun yliopiston eri tiedekunnissa olevaa ajoneuvoalan laaja-alaista osaamista. Professuurin kautta tiivistetään myös vuoropuhelua ja yhteistyötä autoalan kansallisten ja kansainvälisten verkostojen kanssa.

Virtuaalisena järjestetty 6G Summit oli menestys23.3.2020 13:01:29 EETUutinen

Oulun yliopiston 6G Flagship -tutkimusohjelma järjesti viime viikolla ison 6G-konferenssin. Viime vuonna tapahtuma oli maailman ensimmäinen ja olosuhteiden vuoksi tänä vuonna maailman ensimmäinen virtuaalisesti pidetty. Tilanteet muuttuivat järjestelyiden osalta päivittäin viimeisen reilun viikon aikana. Kokonaan tapahtumaa ei kuitenkaan kuopattu vaan se päätettiin pika-aikataululla tehdä täysin verkossa tapahtuvaksi. Tämä sai kiitosta osallistuneilta yrityksiltä ja etenkin tutkijoilta. Yli 100 tutkijaa sai nyt esiteltyä ja julkaistua tutkimuspaperinsa konferenssissa. Perustutkimus ja yritysten valmistautuminen 2030-luvun teknologioiden kehittämiseen ei pysähtynyt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme