Polaria Oy

Polaria tekee yrityksen uutta strategiaa tutuksi lautapelin avulla

Jaa

Polarian 50-vuotisjuhlavuoden aikana kirjattiin yrityksen strategia, joka luo suuntaviivat seuraaville vuosille. Strategiaa tehtiin tutuksi henkilöstölle Polarialle rakennetun lautapelin avulla.

Kukapa ei tykkäisi lautapeleistä? Mäntyharjulaisen Polaria Oy:n henkilökunta syventyi toissa viikolla pelaamaan maailmanensi-iltansa saanutta Polaria – Arjessa mukana -lautapeliä. Lautapelin oli suunnitellut pelillisiin menetelmiin erikoistunut muotoilutoimisto Design Huovi ja visuaalisesta ilmeestä vastasi Kojootti Design.

Lautapeli yhdistelee tuttuja elementtejä tutuista lautapeleistä. Pelissä pääsee esimerkiksi selittämään yrityksen sanastoa Aliaksen hengessä.

– Pelilliset menetelmät ovat loistavia laajojen tai haastavienkin asioiden opettamiseen ja tutuksi tekemiseen. Peleissä kokonaisuudet voidaan palastella ja osallistaa sekä haastaa pelaajia tuoden vakavaankin kokonaisuuteen ripaus hauskuuttaa. Pelaaminen tuo työyhteisöt toisilleen tutuksi uudella tavalla, ryhmäyttää ja rikkoo hierarkiaa. Pelejä voidaan myös muunnella erilaisiin käyttötarkoituksiin helposti, kertoo muotoilija Heidi Huovinen.

Huovisen mukaan pelilliset menetelmät ovat nyt kovassa nousussa.

– Mutta Polaria on varmasti ensimmäinen yritys, joka on pelillistänyt yrityksen strategian, Huovinen kehuu.

Henkilökunta tyytyväistä toteutukseen

Tuotantopäällikkö Sanna Översti oli tyytyväinen pelin osallistavaan toteutukseen.

– Pelillistäminen oli loistava idea ja olen saanut myös tuotannon henkilöstöltä positiivista palautetta pelituokiosta. Pelissä jaksaa keskittyä paremmin kuin luennolla. Kun jokainen vuorollaan luki toisilleen strategiaan liittyviä tietoiskuja, sisäistyi tärkeimmät asiat toivottavasti paremmin kuin ainoastaan jonkun toisen kertomana.

Polaria-lautapelit ovat nyt yrityksen hyödynnettävissä myös tulevaisuudessa. Jatkoa on jo suunniteltu ja pelejä aiotaan hyödyntää esimerkiksi opiskelijoille ja mahdollisesti myös asiakkaiden parissa.

Polaria Oy:n yritysvideo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Polaria Oy
Polaria Oy
Yrittäjäntie 4
52700 MÄNTYHARJU

Vaihde 020 7756340https://polaria.fi

50-vuotias kotimainen Polaria Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita. Teräksestä valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – sekä lopulta myös kierrätettäviä. Polarian tehdas sijaitsee Mäntyharjulla, Etelä-Savossa ja työllistää yli 50 henkilöä. Polarialla on vuodesta 1997 asti ollut Avainlippu!

#Feelthesteel

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Polaria Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme