Espoon kaupunki - Esbo stad

POLKUJA - taidenäyttely Villa Elfvikin luontotalossa

Jaa

Villa Elfvikin luontotalossa on esillä värikäs valikoima eri tavoin luontoaihetta luotaavia piirustuksia ja maalauksia Kriittisen Korkeakoulun itsenäisen kuvatyöskentelyn ryhmältä. Näyttely on esillä Villa Elfvikissä 5.12.2017–28.1.2018.

Maj-Lis Tanner, Kesäinen polku -akvarelli
Maj-Lis Tanner, Kesäinen polku -akvarelli

”Luonto on taiteessa ja elämässä innoittaja, kokemusten peili sekä suuri lohduttaja. Olemme osa luontoa. Taiteen avulla ihminen hakee paikkaansa suuremmassa kokonaisuudessa”, sanoo ryhmän vetäjä Heli Heikkinen.

Polkuja on lukemattomia. Kuvan syntyminen on aina ihme. Ajatus tai kokemus kasvaa siemenestä valmiiksi teokseksi.

Kuvien tekijät löytävät luonnon puhetta vaikkapa vuodenaikojan väreistä, rantakivien välkkeestä, kukkapenkin muodonmuutoksista tai koivunoksan varjon salaperäisestä pitsistä vastapäisessä seinässä. Luontosuhde heijastuu myös voimakkaana ilman varsinaista havaintolähtökohtaa erilaisen prosessoinnin tuloksena syntyneisiin kuviin.

Näyttelyn taiteilijat ovat Marja Heinonen, Piia Hotakainen, Raili Härö, Noora Koskimaa, Jari Paloheimo, Irmaliisa Penttilä, Riitta Sarjanen, Maj-Lis Tanner ja Ritva Toivonen. Näyttelyn on koonnut taidemaalari Heli Heikkinen.

Villa Elfvikin luontotalo (Elfvikintie 4, Espoo) on avoinna ma-pe klo 9-15 ja su klo 10–16. Itsenäisyyspäivänä ti 6.12., uudenvuoden päivänä ma 1.1. ja loppiaisena la 6.1. klo 10–16. Suljettu joulunpyhinä 24.–26.12.2017.Café Elfvik on avoinna viikonloppuisin ja pyhinä talon aukioloaikoina. Sisäänpääsy luontotaloon on maksuton.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Heli Heikkinen, taidemaalari, näyttelyn kuratoija, Kriittinen korkeakoulu, puh. 050 5478590, heli.heikkinen@icloud.com
- Katri Luukkonen, suunnittelija, Villa Elfvikin luontotalo, puh. 043 826 5253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Maj-Lis Tanner, Kesäinen polku -akvarelli
Maj-Lis Tanner, Kesäinen polku -akvarelli
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on osa Espoon ympäristökeskusta.

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonympäristökeskus

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme